soulberry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kurban - sakın söyleme şarkısı bilen bi gitarist varsa yardım istiyorum. dinleyerek çıkarabilirler belki. 4 notalık bi mini solo var nakaratta. çıkaramadım uyuz oldum. internette de hep akor şeklinde vermişler.. şarkının nakaratı şöyle; D-7--7--------- A-7--7--------- E-5--5--------- ......Sakıın söyleme-ee.. nakarattaki bu ilk iki akordan sonra gelen küçük ara solosu şeysini soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 E|----------------------------------------------------| B|----------------------------------------------------| G|----------------------------------------------------| D|------------------2--------0------------------------| A|---0--0--0--0--3-----3--2-----2-----------------0---| E|---------------------------------3--3--3--0--3------| Burayı soruyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yok orası değildi. bi arkadaşın boğazına asıldım, silah zoruyla çıkarttırdım. merak edenlere yazim yine. şöyle; E--------------- B-----------8--- G-------5-7---7- D-7--7---------- A-7--7---------- E-5--5---------- ......Sakıın söyleme-ee.. sağol tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar