Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runebook House..(a.k.a Dark House)

narin

Öne çıkan mesajlar

Dark yeni bi ev almıştı ve Bu evin bi kısmını "Rune House" olarak kullanmak istiyordu , şu an hatırladıklarım Dark, ben, dom ,hell ve fizban bütün gece çalışmıştık sanırım Gunn'da vardı.. Çok uykumuz gelmesine ve yorulmamıza rağmen bitmişti.. Gerçi çok eğlenmiştik o ayrı , yanlız dungeonları hep ben markladığım için biraz acı çekmiştim :)

P.S:hala Darka evle beraber aldığı siyah ( blessed olmayan ) sandalları vermediği için kızarım :P

Neden yazdın bunları diyceksiniz ; hemen söliyim çok özledim , burnumda tütüyo seneye fransaya gidince ilk işim iyi bir bağlantı ve osi acc'imi active etmek olucak...

Narin the burnunda OSİ'si tüten :)[hline]*!Direct Drive*
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar çok gelmek isterdimki.. Ama vakit geçirmem gerekicek akabinde telefon faturası yükselicek bla bla bla ..
Ama seneye kim olursa olsun gelicem ki Dark'ın , Gunn'ın , ema'nın hatta senin bile kolay kolay son vericeğini sanmıyorum .. :)

Bekleyin anacıımm , Dark şimdiden "Abi ne kadar geç gelirse o kadar iyi , herif sırf kafa ütülüyo " diyodur içinden :)[hline]*!Direct Drive*
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ölmezde sağ kalırsak ve elimiz ayağımız tutuyor olursa kesinlikle devam ederim, büyük konuşmayayım ama origin kalkıpda artık biz bu iş yapmayacağız demediği sürece ve buradaki dostlarım da devam edip birlikte iki haftada bir eğlendiğimiz sürece bu işe devam ederiz.
Ben kendi adıma inanıyorum

Kumadam of Moonglow
Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 24 Mart 2003 20:18 tarihinde demiş ki:
Ama seneye kim olursa olsun gelicem ki Dark'ın , Gunn'ın , ema'nın hatta senin bile kolay kolay son vericeğini sanmıyorum .. :)
ben bıraktım sayılır şimdilik. aylardır acc kapalı.
hatta belki silmişlerdir shekinahçığımla topazcığımı.
ara ara özlüyorum, sonra geçiyo :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
s3ns3i, 18 April 2003 09:56 tarihinde demiş ki:
19 ay kapali kaldi accountum, actirali bir hafta oldu olacak. Simdilik oldukca memnunum, bir suru yenilik degisiklik onca zamandan sonra gercekten guzel geldi. Tek sorun TR deki arkadaslar ile saatlerin uyusmamasi. Zincir ile ilgili olarak da

Kum oynadigi sure oynarim :)
icq 71743557
saatlerimiz seninle sanirim uyusuyor
zincir olarak simofle oynadigi surece oynarim[hline]Hepsi Gercek...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...