narin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Dark yeni bi ev almıştı ve Bu evin bi kısmını "Rune House" olarak kullanmak istiyordu , şu an hatırladıklarım Dark, ben, dom ,hell ve fizban bütün gece çalışmıştık sanırım Gunn'da vardı.. Çok uykumuz gelmesine ve yorulmamıza rağmen bitmişti.. Gerçi çok eğlenmiştik o ayrı , yanlız dungeonları hep ben markladığım için biraz acı çekmiştim :) P.S:hala Darka evle beraber aldığı siyah ( blessed olmayan ) sandalları vermediği için kızarım :P Neden yazdın bunları diyceksiniz ; hemen söliyim çok özledim , burnumda tütüyo seneye fransaya gidince ilk işim iyi bir bağlantı ve osi acc'imi active etmek olucak... Narin the burnunda OSİ'si tüten :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 seneye burdan UO oynayan bayagi bir kalacak, yok oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 O kadar çok gelmek isterdimki.. Ama vakit geçirmem gerekicek akabinde telefon faturası yükselicek bla bla bla .. Ama seneye kim olursa olsun gelicem ki Dark'ın , Gunn'ın , ema'nın hatta senin bile kolay kolay son vericeğini sanmıyorum .. :) Bekleyin anacıımm , Dark şimdiden "Abi ne kadar geç gelirse o kadar iyi , herif sırf kafa ütülüyo " diyodur içinden :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Eğer ölmezde sağ kalırsak ve elimiz ayağımız tutuyor olursa kesinlikle devam ederim, büyük konuşmayayım ama origin kalkıpda artık biz bu iş yapmayacağız demediği sürece ve buradaki dostlarım da devam edip birlikte iki haftada bir eğlendiğimiz sürece bu işe devam ederiz. Ben kendi adıma inanıyorum Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 dark oynadıgı sürece bende oynarım kesin ara sıra dondururum accountu diger oyunları oynarım onlardan sıkılınca yine kürkçü dükkanıma geri dönerim :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Pis dopoye :p sattı bizi... geri gel ulan[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 said: Popeye, 24 Mart 2003 20:59 tarihinde demiş ki: dark oynadıgı sürece bende oynarım kesin pop oynadığı sürece ben de oynarım (zincire devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 gunn oynadığı sürece bende oynarım *!saadet halkasına katılır* :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 mir oynadigi surece ben de oynarim. (*zinciri gereksiz sisirir*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Bu durumda mir in oyunu bırakması yetiyor hmm güzel :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ben oynadigim surece ben de oynarim dogal olarak (cift halkali zincir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Dark oynadigi surece oynarim :) Saglikli oldugum surece, domates patlican yetistirecegim gunler geldiginde bile varim. :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 "Dede yapıştırma şu sümüklerini klavyeye yaa :)"[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: narin, 24 Mart 2003 20:18 tarihinde demiş ki: Ama seneye kim olursa olsun gelicem ki Dark'ın , Gunn'ın , ema'nın hatta senin bile kolay kolay son vericeğini sanmıyorum .. :)ben bıraktım sayılır şimdilik. aylardır acc kapalı. hatta belki silmişlerdir shekinahçığımla topazcığımı. ara ara özlüyorum, sonra geçiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Aynen ema .. :) Gerçi bazen kriz derecesinde özlüyorum ; şöle Wyrmlerimi alsam elder gazer e köprüsüne gitsem para kassam diyorum.. :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ya geri gelsenize hakkaten ! :) Harbiden cok zevkli. Inanilmaz keyif aliyoruz. :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 19 ay kapali kaldi accountum, actirali bir hafta oldu olacak. Simdilik oldukca memnunum, bir suru yenilik degisiklik onca zamandan sonra gercekten guzel geldi. Tek sorun TR deki arkadaslar ile saatlerin uyusmamasi. Zincir ile ilgili olarak da Kum oynadigi sure oynarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Uo oyuncu kıtlesı her gecen gun artıyor.Hıc sanmam bu oyunun bıtecegını.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ben oynadiim surece oynarim (bencil zincir eheh) saka bi yana bu aralar daha bi action geciyo gunler...donmus acclere duyrulur! alo yalniz char hatlarina son artik hatta az bi toplanabilsek fel de 40 haramiler bile yapacagiz[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: s3ns3i, 18 April 2003 09:56 tarihinde demiş ki: 19 ay kapali kaldi accountum, actirali bir hafta oldu olacak. Simdilik oldukca memnunum, bir suru yenilik degisiklik onca zamandan sonra gercekten guzel geldi. Tek sorun TR deki arkadaslar ile saatlerin uyusmamasi. Zincir ile ilgili olarak da Kum oynadigi sure oynarim :) icq 71743557 saatlerimiz seninle sanirim uyusuyor zincir olarak simofle oynadigi surece oynarim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Az kaldı acılıyor netim :) gelicem ortamlara eheh Sir Alphan - Atlantic [Bu mesaj Aron-Caldwell tarafından 25 April 2003 04:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar