drencrom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 görüyorum böyle şeyler. adamlarda ne bi a.i. var ne bişi var. geliyolar overseer oluyolar. var mı böyle bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 fallout - revenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Cocugum vaulttan kacti diye babami oldurttum ben, gayet normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şimdi çocuk kaçmış 1 çocuğun peşine birisini takmışlar 2 ben öyle anladım şimdi o birisi gitsin çocuğu öldürsün gelsin geri baba diyecek sen dışarda çok kaldın sen corrupt olmuşundur git bir daha gelme der, artık o birisi ne der ne yapar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bir aile dramı. en yakın zamanda flash tvde bir filminin yapılmasını bekliyorum. babasını arayan çocuk tolünde sarı bıyıklı adam oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 o deilde ya vaulttan kaçtı diye herkes samba yapsaydı daha mı iyi olurdu fallout, tabi ki hayır şu dagkadan sorna fallout daha iyi olamaz sadece kötü olur falloutun canı yemek yapma skilli istiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 vaulttan kaçtım şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 e bende senmı efesin benmi diye arkadan sneak sneak gelip o overseer denen adamı tam kendi kızını döverken kafadan vurdum. sonra nemi oldu. kızı bana kanlı bıçaklı kesildi. dedim sigigit. çıktım vaulttan. Benim için vault artık bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 zaten oyunun main questini ilerleten olayın bu kadar tırt olması oyunun kalitesiz olduğunu daha baştan gösteriyor. bakıyorum fallout 1 e 2 ye. overseer dediğimiz yada first citizen falan hepsi krallar gibi muamele görüyor hepsi saygın. hepsinin kafasında "şimdi kimi ölümcül yaratıklarla dolu olan dünyaya bir pistol ve 20 mermiyle göndersek, kimi 100 kişilik raider sığınağını tek başına basmaya göndersek ?" gibi zor sorular var ama babası vaulttan kaçtı diye çocuğunu öldürtmeye çalışan bir adam yok piyasada. zaten fo1&2 de baba diye birşey yok. chosen anasız babasız. ama fallout 3 te çocuğun babası ufak yaşta çocuğa tüfenk verip öküz avlatıyor kan döktürüyor, zenci bilim adamlarına falan götürüyor. işte böyle bir oyunu bi arkadaş almış, "abi çok güzel oyun bu" diye geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 mmo ve multi modu çıkacaktı, onlardan haber var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 f3te chosen olan babası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar