dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://tr.sevenload.com/videolar/noIQ8ox-80ler-Reklamlar kimisini bayaa hatırlıyorum falan ama jvc, ülker, eti browni.. ı-ıh hiç görmedim. benden önce herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hepsini hatırladım! (gurur duyuyorum kendimle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hepsini hatirladim. guzel reklamlarmis. pinky! ohhhss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Pinky reklamındaki o Amazon konsepti ne öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 oha sema yunak ne guzel hatunmus unutmusum suratini ( ilk topitop reklamindaki ) ayrica reklam tarihinin en igrenc reklami evet yağmış cocuk kasikla yağ yedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Popeye said: oha sema yunak ne guzel hatunmus unutmusum suratini ( ilk topitop reklamindaki ) guzellik yarismasindan bi derecesi mi ne vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 evet yağ süper! at koşturan adam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yalnız zeytin üretimi bu kadar fazla olan bi ülkede millete katı yağ yedirilmesi.... hâlâ çözemediğim bişi. bayağı inek gibi sağmışlar milleti yahu! kalitesizin de kalitesizi bişi veriyorlar! sabancı farkı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 JVC reklamindaki özel efektler falan bitirmis olayi heheh...JAPONYA! bide pinky reklamindaki ok atan amazon falanda baya travmatik bir durum hehe nefismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 huauhauha pinky çok saçmaymış hakkaten ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 pinky ve billur çok saykodelik. kadının robot gibi konuşurken yalanması ve göz kırpası çok ürperticiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar