Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde iş olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şimdi yetmişbinkere açılmış olabilir fakat daha öncede sormuş olabilirim bilmiyorum yani fakat ikinci dönem boş olunca ailede öğrenince bunu benim farklı şehirde olmamla beraber maddi problemlerle bağırsağı zorlayınca artık

daha önceden evden çeviri+operatörlük+sanat atölyesi+deşifre falan yaptım birde ama istanbuldaydım hani bulabiliyordum izmirde gerçekten bu tip bir çevrem yok.

fikir alabilirsem güzel olabilir
Mesaj tarihi:
sanat atölyesi istiyorsan tekrar k2 ye git kapıları çal
beni alın de ortaki atölyerele...
sonracığıma foruma git başvur bütün mağazalara
barlara cafelere git alsancakta bornovada
Mesaj tarihi:
işte önceden şansa buldum hep yada tanıdıkların yanında falan. onun dışında iş nasıl istenir onu bilmiyorum gerçekten. yani öle git iş iste denilen şey nedir abi?
Mesaj tarihi:
nası nası nedir gidicen burada yetkili kim dicen onlarda ne oldu dicek sende burda çalışmak istiyorum diceksin
tip sağlamsa çat diye alırlar kaçırmazlar
Mesaj tarihi:
bi sakal traşı ol bi tara o saçları bi çeki düzen ver kendine çocuğum türkiye burası rakçı mısın metalci misin sen rakçıların metalcilerin uzun olur saçı sakalı hadi bakiym
Mesaj tarihi:
kardeshim doru diyon aslında. rakla metalle hiç işim olmadı ne kadar allahsız olduklarını gördüm. ailemizin geleneğidir son 400 senedir erkekler saçlarını uzatır. ve sakalımda nur için uzatılmış bir sakaldır. sakalım duamdır. çok şükür süphanekeler kuvvaa kuvvvvaaaa

not: hem Hz. Muhammed'in saçları uzunmuş rok ile rokçu ile hiç işi olmamış yani
  • Yeni Oluştur...