Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ya şimdi yetmişbinkere açılmış olabilir fakat daha öncede sormuş olabilirim bilmiyorum yani fakat ikinci dönem boş olunca ailede öğrenince bunu benim farklı şehirde olmamla beraber maddi problemlerle bağırsağı zorlayınca artık daha önceden evden çeviri+operatörlük+sanat atölyesi+deşifre falan yaptım birde ama istanbuldaydım hani bulabiliyordum izmirde gerçekten bu tip bir çevrem yok. fikir alabilirsem güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sanat atölyesi istiyorsan tekrar k2 ye git kapıları çal beni alın de ortaki atölyerele... sonracığıma foruma git başvur bütün mağazalara barlara cafelere git alsancakta bornovada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 işte önceden şansa buldum hep yada tanıdıkların yanında falan. onun dışında iş nasıl istenir onu bilmiyorum gerçekten. yani öle git iş iste denilen şey nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 nası nası nedir gidicen burada yetkili kim dicen onlarda ne oldu dicek sende burda çalışmak istiyorum diceksin tip sağlamsa çat diye alırlar kaçırmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 resmen brad pitten daha yakışıklıyım falan (yok mağara adamı gibiyim lan bildiğin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bi sakal traşı ol bi tara o saçları bi çeki düzen ver kendine çocuğum türkiye burası rakçı mısın metalci misin sen rakçıların metalcilerin uzun olur saçı sakalı hadi bakiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kardeshim doru diyon aslında. rakla metalle hiç işim olmadı ne kadar allahsız olduklarını gördüm. ailemizin geleneğidir son 400 senedir erkekler saçlarını uzatır. ve sakalımda nur için uzatılmış bir sakaldır. sakalım duamdır. çok şükür süphanekeler kuvvaa kuvvvvaaaa not: hem Hz. Muhammed'in saçları uzunmuş rok ile rokçu ile hiç işi olmamış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar