spkenny Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 mırmır mırmır mırmır mırmır........ *!aslında selam demek istemiştir :).*[signature][hline]mırdırda mırmırmışda mırmır.... Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 selam hoşgeldin[signature][hline]Where is Anatolia? I Love Anatolia!... Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hojgedin[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Alıntıla
spkenny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Viva La Résistance! :)[signature][hline]Viva La Résistance. Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hoşgeldin. rica edicem bir bölüme mesaj atmadan önce o bölümün stiki duyurularını okumayı ihmal etmeyin. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hoslgeldın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 oh my god! they will kill kenny![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 they will kill deil de, they killed olcak:) oh m'god! they killed kenny! Those bastards![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 hoş geldin![signature][hline]faciaya son 26 gün.. Alıntıla
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.