MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bu adam geçen sene ömer tacirin edebiyat derslerinin 1 tanesini alıp konuşma yapmıştı tüm edebiyat dersi alan mühendislere itü de. ilk defa orada tanıdım bu hocayı, cidden enteresan bir konuşmuştu genel hayatımız üzerine. kişilik olarak ilginç birisi. dayak yemesi ise tamamen adamın türkiye fazla gelmesinden ötürü. fakat adamlar muhtemelen bu adamı tanımıyorlar ki böyle dövmeye cesaret etmişler. bu işin peşini bırakacağını sanmıyorum bu hocanın ki kendim pek bir tanımıyorum kendisini ama gördüğüm kadarıyla kendisi sevilen bir hoca tüm üniversite tarafından ve bazı önemli kişiler tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 başıboş köpekler hakkında kimse Kocaeli Üni. Umuttepe'yi geçemez.Ha ciddi anlamda zararsızlar bu hayvanlar ama olsun,hemen hemen her fakültenin önünde ova bekçisi gibi dikiliyorlar hayvanlar :) Artık öğrenciler isim bile koymuşlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ABİ YALVARIRIM AĞZININ TAM ORTASINA VURMUŞ OLSUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar