BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 da da sayfama koydm ama oraya bakmayanlardan fikir aliim bide :) sizce nası olmş?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a RageBiTcH_oFBaT's galleryBiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 çok hoşuma gitti baya anlam çıkarılabilecek bi kompozisyon olmuş bu :)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bagıran kısmı birazdaha ön yüze yaklaştır bence[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 o zaman boyun kısmı uymaz ... çünkü boyun tam oturdu[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bu uzun pozlama ile yapılmış bir fotoğraf çalışmasımı yoksa photoshop ile oynayarakmı yaptın? Hani iki fotoğrafla mı yaptın yani? Bence ışık bütün duyguyu almış, kel kalmış çalışman. içiçe geçmiş kısımda contrast değerleri çok uç noktalarda olunca hoş görünmemiş. Bu tür şeylere örnek vermek gerekirse şöyle bişey verilebilir. En azından renk sorununu kaldırabilirdim bi filtre uygulasaydın.[signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 25 Mayıs 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Beyendim...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Oky, 25 Mayıs 2004 22:15 tarihinde demiş ki: bu uzun pozlama ile yapılmış bir fotoğraf çalışmasımı yoksa photoshop ile oynayarakmı yaptın? Hani iki fotoğrafla mı yaptın yani? Bence ışık bütün duyguyu almış, kel kalmış çalışman. içiçe geçmiş kısımda contrast değerleri çok uç noktalarda olunca hoş görünmemiş. Bu tür şeylere örnek vermek gerekirse şöyle bişey verilebilir. En azından renk sorununu kaldırabilirdim bi filtre uygulasaydın. sendemi bittertaste e benzetiosn pf arklarda çektik resmi onlardan çıkarken aklıma geldi tam bittertaste e benzetilrlerse dedm deviantartta ilk yorum öle geldi bittertaste benm en beendiim kişi da yani. 1- makinesi süper onun 2-sanrm stüdyoda çekio resimleri yani benden bi ton gömlek üstün şöle diim 2 resim war orda blending options lan o baıran kafanın arka tarafını yok ettm bi şekilde onun dışında beyaz kısım efekt deil orjinali öle resmn sadece iç içe geçrmei ps ile yaptm http://morque.deviantart.com da kendi favori resmime bak oda aynen sadece blending options la yapıldı. benm hoşuma gitmişti o beya olay sanki beyazlıa gömülüo gibi daha bu tip resmm war onlar üstünde de çalışıorm ztn bide belli olsn istedm o boyun kısımları yani belli etmek için kendini kasmasn manasında ondan öle yaptm yoksa baıran surat belli olmaya bilirdi :-/ bu arada eleştiri için saol :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 efemine :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bittertaste sınıf arkadaşım benim. Fotoğraf çekmeye 6 ay önce başladı diye biliyorum en azından bana öyle demişti. En fazla 1 yıldır yani. Makinası dijital slr'ın son noktası olan bir alet. :) Stüdyo'da çekmiyor kendi evinde filan uğraşıor bildiğim kadarı ile. Ayrıca konsept seven biri olduğu için baya aylarca düşünüp öyle çekiyor. Onunda fazla imkanı yok makinası dışında sadece daha uzun düşünüp nasıl çekebilirim diye düşünüyor. Eminim sende uğraşırsan rahatlıkla o noktaya gelirsin.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 çok hoş olmuş :) ordaki anlamı düşünerek mi koydun bilmiyorum ama, kişiliğini de yanısıtıyo sanki.. hoş fikir[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 oky ' e : benm ortaokul ve lise arkmın da arkymş bilgi den o dedi bana makinesi süper die :) makine dedimz olay warya ne kadar farkettirio olayı bilsen bende hp photosmart 720 war yani düşün neler çektimi.. ya diormya en beendiim kişi da da ... ne biliim sdütyo gibi geldi bana ewiyse dorudr ztn :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar