Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce nasıl?

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

bu uzun pozlama ile yapılmış bir fotoğraf çalışmasımı yoksa photoshop ile oynayarakmı yaptın? Hani iki fotoğrafla mı yaptın yani? Bence ışık bütün duyguyu almış, kel kalmış çalışman. içiçe geçmiş kısımda contrast değerleri çok uç noktalarda olunca hoş görünmemiş. Bu tür şeylere örnek vermek gerekirse şöyle bişey verilebilir. En azından renk sorununu kaldırabilirdim bi filtre uygulasaydın.[signature][hline]mesela beş

[Bu mesaj Oky tarafından 25 Mayıs 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 25 Mayıs 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
bu uzun pozlama ile yapılmış bir fotoğraf çalışmasımı yoksa photoshop ile oynayarakmı yaptın? Hani iki fotoğrafla mı yaptın yani? Bence ışık bütün duyguyu almış, kel kalmış çalışman. içiçe geçmiş kısımda contrast değerleri çok uç noktalarda olunca hoş görünmemiş. Bu tür şeylere örnek vermek gerekirse şöyle bişey verilebilir. En azından renk sorununu kaldırabilirdim bi filtre uygulasaydın.

sendemi bittertaste e benzetiosn pf

arklarda çektik resmi onlardan çıkarken aklıma geldi tam bittertaste e benzetilrlerse dedm deviantartta ilk yorum öle geldi
bittertaste benm en beendiim kişi da yani.
1- makinesi süper onun
2-sanrm stüdyoda çekio resimleri yani benden bi ton gömlek üstün

şöle diim 2 resim war orda
blending options lan o baıran kafanın arka tarafını yok ettm bi şekilde onun dışında beyaz kısım efekt deil orjinali öle resmn sadece iç içe geçrmei ps ile yaptm

http://morque.deviantart.com da kendi favori resmime bak oda aynen sadece blending options la yapıldı.

benm hoşuma gitmişti o beya olay sanki beyazlıa gömülüo gibi
daha bu tip resmm war onlar üstünde de çalışıorm ztn
bide belli olsn istedm o boyun kısımları yani belli etmek için kendini kasmasn manasında ondan öle yaptm
yoksa baıran surat belli olmaya bilirdi :-/

bu arada eleştiri için saol :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bittertaste sınıf arkadaşım benim. Fotoğraf çekmeye 6 ay önce başladı diye biliyorum en azından bana öyle demişti. En fazla 1 yıldır yani. Makinası dijital slr'ın son noktası olan bir alet. :) Stüdyo'da çekmiyor kendi evinde filan uğraşıor bildiğim kadarı ile. Ayrıca konsept seven biri olduğu için baya aylarca düşünüp öyle çekiyor. Onunda fazla imkanı yok makinası dışında sadece daha uzun düşünüp nasıl çekebilirim diye düşünüyor. Eminim sende uğraşırsan rahatlıkla o noktaya gelirsin.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

oky ' e : benm ortaokul ve lise arkmın da arkymş bilgi den
o dedi bana makinesi süper die :)
makine dedimz olay warya ne kadar farkettirio olayı bilsen
bende hp photosmart 720 war yani düşün neler çektimi..
ya diormya en beendiim kişi da da ...
ne biliim sdütyo gibi geldi bana ewiyse dorudr ztn :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...