Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 nası oluyoda bunların hepsi son maçta yatıyo anlamıyorum ya, nası beceriyosunuz her kuponda son maçta yatmayı. kimse sorsam hep son maçta yatıyo kuponu.. bu mu gurur yapılıcak şey? bakın paşalar gibi söylüyorum yaptığım kuponların çoğu ilk 2 maçtan yatıyor o yuzden oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Benim bazen hiçbir maç tutmuyor ama soran olursa tek maçtan yattı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 abi son maç değil de, tek maç yalan oluyo genelde. hatta öyle maçlar yatıyo ki, nası olsa tutar bu, az da olsa artırsın bari parayı diyerekten eklediğim maçlar gg oluyo hep. o kadar maç tutmuş, 1/20 midir nedir öyle bi oran var. atl. madrid evidne osasunadan 4 yiyo. kupon yalan oluyo, sonra ana avrat giriyosun atl. madride. son maçtan yatmış oluyo. haala acısı içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Benim bazen hepsi tutuyor ama soran olursa tek maçtan yattı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 PassivE_KesH said: Benim bazen hepsi tutuyor ama soran olursa tek maçtan yattı diyorum.çok mantıklı..otlakçı olmaması açısından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 geçen haftaki kuponum daha acısı taze buyrun dikkat 18+ materyal içerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ha bi de en son villareal-arsenal maçına ilk yarı 1 ikinci yarı sıfır ve manchester maçına 2-1 skor oynamıştım. rezil manchester yedi 2-2 bitti maç. çok yaklaşmıştım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 şimdiye kadar bilyonerdeki hazır kuponlardan 25 30 kere oynadım ve daha hiç kazanamadım. rahat 15 20 tanesi son maçtan gidiyordu slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 DoruK said: geçen haftaki kuponum daha acısı taze buyrun dikkat 18+ materyal içerir http://4.bp.blogspot.com/_vC43AIa-0YU/R8chj12jltI/AAAAAAAABKw/CBHOnLMPjaU/s400/simpsons_nelson_haha2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 yarın bi kupon yapıcam.. aklınız durcak.. öyle bi para kazancamki.. üf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 1e 80 kupon yaptıydım tutmuş. Oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar