onurcanekinci Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Simdi Arkadaslar Ben Oyuna Girilince The Human The Elf.. Felan Gibi Seyler Yapmak Istıyorum. Oyuna Gırılınce Dırek Olarak Green Acresde Bir Bolgede Baslasın. Sonra Ordan The Human The Elf . Gatelerınden Gırdıgınde Mage mi Yoksa Isncription mu vs. Gıbı Onların Gatelerı Cıksın Sonra Onlardan Gırıldıgınde Gırdıgı Gate ye Gore Skıll Verilsin. Bunun Scriptini Hazır Olarak Nereden Bulabılırım Yada Kım Gonderebılır. Mailim = [email protected] Hepinize Gosterdıgınız Ilgıden Dolayı Teşekkür Ederim. Cevremize VErdigimiz RAhatsizliktan Dolayi Ozur Dılerım. Nebula - Locus - The Shinfull's - West Bloodyface
onurcanekinci Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Bırde Ustulerınde The Human - The Elf Felan Yazsin. :)
SoiGas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=590 Irk Sitemini Burdan Indirebilirsin [Bu mesaj SoiGas tarafından 25 Mayıs 2004 09:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 senın anlattıgın gibi bi script buranın arsivinde olmasi lazim eyer yoksa www.dbsource.net burda vardir.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. [Bu mesaj Bameso tarafından 25 Mayıs 2004 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Kronos buraya basit bir ırk sistemi koydu ama sen kendinde geliştirebilirsin.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 SphereTables.scp Den Başlangıç Yerlerini (Kordinatlarını Yazarak)Ayarlayabilirsin.. Irk Sisteminede Gelince.. Burdaki Script'e Yeni Şeylerk Ekleyerek Veya Editleyerk Daha Yeni ve Güzel Yapabilirsin ..[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená [Bu mesaj RaVena tarafından 25 Mayıs 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar