thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 arkadaslar ben bir foruma .gif uzantılı bir resim koymak istiyorum ,hareketli yani, ama bulamadım dedimki bana paticikte yardımcı olurlar, nasıl koyacagımı bilen var mı acaba Forum "gezginlerden" alınma bilginiz olsun ... şimdiden teşekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 niye konu dışına taşınmış anlamadım ama gif leri de diğer resimler gibi [ img]resmin adresi[ /img] olarak koyuyor olman lazım hatta ben yeni gelenlere bir iki kez resmini koydum...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)Üstüne Şehir Örten Şehir[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 22 Mayıs 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 anlayamadım ve yapamadım bi ornek verirsen ii olur adresi flm versen bide daha acıklayaıcı olursan sewinirim .ayrıca bu konuyla ilgili site flm varasa soylkersen ii olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar