Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 tarihçiler gereksiz derecede entel ya da gereksiz derecede milliyetçi kısımdan seçilmediği sürece komisyon fikrine sonuna kadar destek. boşuna yetişmiyor bu insanlar, ama yukarda saydığım karakterlerde olurlarsa vıcık vıcık olur o komisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kusura bakmayın da azeriler biraz bok yedi bu konuda. bi kere sınırın açıldığı yok, ayrıca bizim ermenilerle sınırı açma konusundaki görüşmelerin çoğunda azeriler de vardı. adamların işgal altındaki topraklarını kurtarmaya çalışıyoruz, böyle ayrı gayrı varmış gibi bir intiba neden uyandırdılar anlamadım. akşam saatlerinde gazete sitelerinde de yazdı zaten. öyle birşey yok diyor tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Theghosthand said: Azerilerin tek suçu Türk olmak işte.Arap , filistinli olsalardı keşke o zaman daha dostça yaklaşırdık.Hatta Ülkemizde iktidar olan arap milliyetçileri van münit diye sağa sola posta koyardı. çok doğru, ama zaten bu tepemizdeki ümmetçilerin anlayışı taa ilk padişahlardan beri gelen bişey. irandaki bir diğer türk olan şah ismail'den tırstığı için, binlerce alevi türkünü katlettirmedimi sultan selim ve ona tapanlar!? ama diğer yanda dünyanın en tembel en gereksiz milleti olan arapları, sırf hırslı bir filozof çıkardılar diye, her konuda kayırmışlar tepemize çıkartmışlardır bu sevgili padişahlarımız. ps: alevi olduğum falan sanılmasın, sünni bir sülaleden geliyorum. ama arabın tanrısına ve filozofuna tapma gereği duymuyorum sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 niye defalarca değiştirip sonra da sildin ki? korkma yandaş medyadaki sansür yok burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 2-3 mesaj yukarıdaki mesajımın aynısını yazdım da, sonradan gerek olmadığını düşündüm nasıl olsa görecek adam onu da görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bizimkiler alttan almaya devam etsin sonra başka şekillerede girerler. Ermenilerin nesi var ? Koca bir hiç. Dünya'ya isimleri duyurmanın tek yolu bu emolukları başka birşeyleri yok. Sen erkek nüfusu askerde olan köyleri basacaksın kadın çocuk yaşlıyı öldüreceksin türlü rezaletler yapacaksın sonra tepene binip seni sürdüklerinde böhühühü bizi soykırdılar diye ağlayacaksın. Bizimkiler savunma yapana kadar onların ne haltlar yediğini özellikle karadenizde yer alan toplu mezarları ve katliam fotoğraflarını dile getirip yabancı basına sunsa bu işler bu hale gelmeyecekti. Hep savunma ile bu işler yürümez. Masaya yumruğunu koyup bunun aslı böyledir diyecek lider olmayışının bedeli işte.. Kapılar açılsın çatışmalar başlasın demek istiyorum, maksat ticaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar