roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bi tek bana mı oluyor bu merak ediyorum. Böyle efendime söyleyeyim bi vize, bi final, bi büt dönemlerinde hep oturup ders çalışacağıma, daha iyi ve isim yapmış üniversitelerin aynı bölümlerinin ders programları ile kendiminkini karşılaştırıp, hmm öss ye gireyim ben tekrar şurayı yazayım düşüncesine kapılıyorum. Yine öyle bişi oldu bak. ÖSS başvuruları bitti mi yaa? Niye başvurmadım ki benmuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 He bu arada isim yapmış üniversiteler derken, MIT Civil & Environmental Engineering'den, ITU Çevre mühendisliği'ne kadar geniş bir yelpaze oluyor bu genelde. "Lan biz bunlara kasıyoruz da, acaba bu herifler napıyo" tarzında bi işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Valla benim de oluyo da ben çok rahatım yaa aylardır okula gitmiyorum falan yaydım iyice bozuo beni bu kadar rahatlık :S benim asıl derdim başka üniler değil de kararımı verdikten sonra sınav kağıtlarına yazacaklarım :D deli dalga geçerdim herhalde nasılsa gidicem lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 benim oldu kafam attı dedim bu okullamı uğraşıcam gittim form aldım. açtım öss kitabını ne lan bu çocuk gibi bunlamı uğraşıcam dedim öyle geçti gitti ama sınava giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skaldy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben 3 yıldrı elli aralıklar bu kararı veripherkese ver herşeyetrip atıp sonra sıkılıp okula devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar