nuki Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 eskiden bir kızı sevdim kız onu sevdiğmi biliyordu ama onun benim hakımda ne düşündüğnü bilmiyordum bir gün onla konuşurken sevgilisinden bana bahseti ve ben çocuğun anlatığı davranişlarından nefret etim. sonra yeni bir kız arkadaşım oldu ona geçenlerde onu sevdiğimi soyledim onun ne düşündüğnüde bilmiyordum daha geçen gün ondan bir mail geldi bana sevgilisini anlatıyordu sizce bu bir tesadüfmü değilse bana bir şey mi mana etmeye çalışıyolar anlamadım not (sonradan öğrendim ki iki sevgilimin bir birlerine akrabalıkları varmış ehu acaba bu genlerle mi alakalı)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ilişkilerin özü imzamda saklıdır sensei.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sana hangı satırda bısey ıma ettıgını dusunuyorsun kı ne gonderdı sana ona gore okuyalım ne mana etmıs gorelım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sevgili bulan topic açıo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sen bılmıyorsun sevgılının ne kadar onemlı oldughunu burda bırcok ılıskının togumu burda atıldı yarın oburgun cocukları olursa hepsı patı koycaklar cocuklarının ısmıne bende dagıl :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 oyle dğil bir satırda değil acaba onlar beni nasıl gormek istediklerinin mi yazmışlardır yoksa sadece paylaşmak istemişelrdir ve ikside bir tesadüf müdür bayan patiler bundan belki anlarlar ne de olsa bu olayları başımıza açanların hepsi bayan. aklımızı çalıyolar vala[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 işşşşşşmişim başııııııım donuuuuyuooo donuuuuuyooooooooooo..... bişicikler olmaz , imzamı kes :)[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zekeriya beyaz hocamıza soralım bence bu konuyu.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ben olayı yanlış anlamışım.. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Mayıs 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 nuki tesadüf degil bence hocam cünkü benim sewgilimde arada sırada eski sewgilisinden bahsediyor yok su söyleydi flm ama yeri gelincede benim eski sewgilelerimi soruyor hatta konakta deniz kenarında oturup sırf 1-1,5 saat sewgililerimizden konustugumuzu bilirim...[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 pyro kaclısın?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 88 li[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya dünyamı cok hızlı dönüyo ben mi cok geç kalıyorum. bende 88liyim şu ana kadar bi kız arkadaşım bile olmadı. olsa bile kısa süreliydi. :([signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benım cidden aşık olarak çıktıgım ilk kız suan kdr pek cok kısıyı sevmısımdır hoslanmısımdır ama bu baska :) ama son 2 gundur kızla konuscak bısı bulma konusunda sorun yasıyorum o ayrı dunde kız bana sevdıgını bellı etmıyosun dedı ztn onuda dusunuorum bı yandan :([signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sevdiğini belli etmemek ne demektir abi bu yaaa. bundan saçma bi olay varmıdır. sevdiğinden dolayı iyi güzel davranırsın hoş süprizler yaparsın. sevmiyorsanda hiç bi şey yapmazsın abi iki çift güzel laf bile etmessin. ne demek şimdi bu yaww bana sevgini göstermiyorsun uyuz oluom uyuz.... bu arada senin olayına gelince de bence sen kız arkadaşına sevgili gibi değilde sanırım arkadaş gibi davranıyorsun o yüzden oda sana eski sevgililerini anlatıo bi ihtimal daha olabilir kız senin ona karşı olan davranışı beğenmio ve eski sevgilisini sana anlatıoki onun yani eski sevgilisinin ona davrandığı gibi davranmanı istio budur...... :-D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrza Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 walla baba senin yaş ta küçük biraz gerçi benim de büyük deil ama gine de bilgiliyim bu konularda. bak ne konusu ya git kızın yani konuşcak konu bulmak die bişey yok.herşeyden bahset saçmalarsan ahah saçmaladım de gül.hiç olmadı dışardaki insanları ez dalga geç insanlarla.hadi başarılar 2 hafta böle git sonra konuşma konuşcak yer bulunur zati.sakın bana seviom ben yapmam öle şey demeyaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Vallahi olabilir de olmayabilir de.. ilginç.. Sen teklif ediosun o sana sevgilisini anlatıyor ha ? ilginç cidden.. Kibarca reddediyordur kendine göre belki. diyorum ya kızları anlamak imkansız..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 abi şimdi benm de aklıma bişi geldi ben de açim mi :D forum kızlarla napcaza donsun.. Yada kızlar diye yeni bir bölüm açmak gerekli :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 saolun birde bodrumlu buraya yaz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 abicim bakın.. Ben kızlarla genelde muhabbet edecek konu bulamıyorum ya. ne desem ne desem öyle kalıyorum Bu kızlarla ne konuşulur.. Sevgilim dışında konuştugum muhabbet ettiğim pek kız yok..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bence bol bol kitap oku oralardan bir şeyler çıkar ( kendi söylediğmi kendim yapsam dahi olmuştum ama)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ne kitap okuyim:D ahmet altan ?:D[signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ne bilem matrağna yazdım. ama bence bir bayan dergisi felna oku baya bilgi ednirsin sonra onla muhabet edersin neyse ciddi olursak onun nelerle ilgilendiğni öğrenmeye çaliş onun üzerine bir kaç makale felan oku.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Kızlarla konuşmayın, bırakın onlar konuşsun=) Valla benim sevgilim başkalarına göre geveze sayılabilecek biri ama iyi oluyor, sürekli birşeyler anlatıyor fln=) Hiç sıkıntı çekmiyorsun konu aççam diye..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zor zor...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar