Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıradaki Pati; Mutlu Yıllar Berk !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu topicin açılmamış olması dolayısıyla ciddi bir kıllanma geçirmekteyim, arama da yaptım ama bulamadım, eğer varsa gözümden kaçan topic onu kitlerim buradan devam ederiz =P

Mutlu yıllar Berk, sıra bugün sende hatırladığım kadarıyla, iyi ki doğdun, bol patili ve dürümlü günlere =]
Mesaj tarihi:
oooo hoca nice dürümlü senelere
:tebrikz: 18 in kutlu olsun[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
Vay be arka arkaya amma doğumgünü varmış.
Mutlu yıllar bu arada Berk kardeş[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
  • Admin
Mesaj tarihi:
vay balonlara bak!
dogum günün kutlu olsun balon aman berk kardeş :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
eziklik sınır tanımaz forumdan icqya taşar:Sabonis (3:31 PM) :
valla benim futbolum pozitif eleştriliyor pati aleminde
Sabonis (3:33 PM) :
senin yerine paticikteki herkes beni tercih eder lan takımına =)
Mesaj tarihi:
mayıs ayında doğanlar hangi burçtan oluyo ayol? birden merak ettim bööle mayıs bebekleri çoğalınca.

berkçim, doğum günün hepimize kutlu olsun, akşam annene babana benden bi teşekkür ilet seni yaptıkları için e mi?

öpüyori :**
Mesaj tarihi:
Emacım valla 20si mi 22sinden sonra mı ne ikizler oluyo =)
hatat daha astrolojiyle ilgili olanlar için yükselenim de ikizlermiş bu durumda 4 ruhum oluyo benim =)

bi kavuşsam zaten anneme birazdan çıkıp içerde kim varsa kovalıycam hadi evinize diye =)
Mesaj tarihi:
Berk mutlu yıllar canum :tebrikz:

Balon isteriz[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Mesaj tarihi:
:-) Artık dürüm olayı senin reşit olmanı beklediği için bunca gecikti bahanemde kalmadı galiba.

Nice mutlu bol dürümlü yıllara efem :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
nice senelere :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
  • Yeni Oluştur...