Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Arkadaşlar bunun için kapsamlı bir bilgiye ihtiyacım var. Adım adım neler yapmam gerektiğini anlatabilecek arkadaş varmı?[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Aliyorsun cd' ni install ediyorsun daha sonra oyuna girince Battle.Net butonu yardimiyla Europe East seciyorsun ve oynuyorsun... Kopya neyn falan bilimum cibiliyetsizlikler YASSAH! bkz: Dresquin Bab[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 orj lazım yane uzun bi patch yaptıktan sonra gir kullanıcı adı al sonra play game menüsünden i,stersen 1v1 2v2 4 v 4 e kadar oynayabiliyosun yada custom game bölümü var orda güzel mapler var orda takılırsın falan filan işte[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 www.avaturk.com dan alabilirsin ben burdan almıştım.. eline veriolar(hıhıhıhıhı) hemde ikisi birden ucuz ... reklam gibin oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Custom game bölümünde bazıları senin haritaları onlardan değil de başka yerlerden çekmeni isterler. Bunun için http://www.warcraft.org adresini kullanabilirsin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar