Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Arkadaşlar bunun için kapsamlı bir bilgiye ihtiyacım var. Adım adım neler yapmam gerektiğini anlatabilecek arkadaş varmı?[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Cyre2k Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Aliyorsun cd' ni install ediyorsun daha sonra oyuna girince Battle.Net butonu yardimiyla Europe East seciyorsun ve oynuyorsun... Kopya neyn falan bilimum cibiliyetsizlikler YASSAH! bkz: Dresquin Bab[signature][hline]Actions are more louder than words!
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 orj lazım yane uzun bi patch yaptıktan sonra gir kullanıcı adı al sonra play game menüsünden i,stersen 1v1 2v2 4 v 4 e kadar oynayabiliyosun yada custom game bölümü var orda güzel mapler var orda takılırsın falan filan işte[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 www.avaturk.com dan alabilirsin ben burdan almıştım.. eline veriolar(hıhıhıhıhı) hemde ikisi birden ucuz ... reklam gibin oldu :)
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Custom game bölümünde bazıları senin haritaları onlardan değil de başka yerlerden çekmeni isterler. Bunun için http://www.warcraft.org adresini kullanabilirsin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Öne çıkan mesajlar