Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çakal Vista

Vargath

Öne çıkan mesajlar

Kısaca özetlersek;
Vista Ultimate 32 bit ve Service Pack 1 yüklü. Bilgisayarda 4 gb ram var. Özellikler kısmına girdiğimde 4 gb olarak gösteriyor. Görev yöneticisine baktığımda 3326 görüyor. Soru şu; Vista, 64 bitliği yüklememem için bana ayak mı yapıyor? Bonus soru: Vista 64 bit ile uyumlu program/sürücü bulacağım diye çok kıvranır mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bende masaustu bilgisayarimda 64bit vista kullaniyorum bi suredir, driver acisindan tek problem yasadigim parca eski bi pci wireless kartti, ondada bi sure sonra hayli sasirdim- isletim sistemi bootdan sonra falanca tanimlanamayan device icin signed driver cikmis hadi yine iyisin tarzinda bi mesajla geri geldi bana. hayli de problemsiz calisiyor.

bi kac ivir zivir executable nazlaniyor arada, 64bit versiyonunu bulabilirsem ne ala, bulamazsamda kesin bi alternatifi oluyor problem cikarmayan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
Bence 64 bit yüklemen için ayak yapıyor. Markası ismi duyulmamış webcam, joystick, usb modem vb aletlerin yoksa gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin bence. Tanıyıp tanımayacağından şüpheli olduğun donanım varsa bir araştır ama.

Canon lazer'li yazısı var bende 1 yıl önce almıştım 64'te calismiyo :(
Sosyal ağlarda paylaş

Canon muhabbetini sirf merakimdan az once support a girip baktim, ink ve laser printerlarin ayri ayri 5 serisine goz attim, resmen macos9 dan 10 a, ordan solaris openview plug in lerine, nt4, xp,vista,linux hepsi ayni anda var 64bit yok. ama kesin bi yerde unofficial driver vardir. olacak is degil hakikaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi aklıma takılan bir kaç soru var;
1- HDD'nin bir bölümünde WinXP, bir diğerinde Vista Ultimate 32 bit var. Vista 64bit'i, diğer vistayı silip onun yerine mi kurayım, yoksa başka bir bölüme mi kurayım? Açılışta bana atar yapar mı?
2- Ultimate mi, Home Premium mu?
3- Vista64bit için beta service pack 2 var. Kurayım mı, yoksa tam sürüm mü bekleyeyim?
4- Windows 7 kurayım mı? Vista 64 yerine bunu tavsiye eder misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:
Canon muhabbetini sirf merakimdan az once support a girip baktim, ink ve laser printerlarin ayri ayri 5 serisine goz attim, resmen macos9 dan 10 a, ordan solaris openview plug in lerine, nt4, xp,vista,linux hepsi ayni anda var 64bit yok. ama kesin bi yerde unofficial driver vardir. olacak is degil hakikaten.

unofficial nerden bulurum ki ? Canon türkiye'ye mail aticaktim dogru düzgün iletisim adresi bile bulamadım. Mail'i fln yok telefonla aradım telesekreter vardı sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:
acikcasi bulabilecegini sanmiyorum, network uzerinden kullanilabilecek sekilde cozumler dusunmeli onun icin.

Isin komigi canon hp ye yapiyor. 40 milyon fark vardi benim aldigiml aynisinin hp modelinin canon iyidir diye aldim yani servisi daha saglamdir dedim sonucta hp de canonun urunlerini kullqniyo ama buyuk hata etmisim
Sosyal ağlarda paylaş

Diyor ki, 32bit toplamda sadece 4gb ram adresleyebiliyor fakat bu adresleme icinde kayip bir bosluk + bilgisayardaki tum bilesenlerin varsa ramleri (ses karti, network karti varsa, ekran karti) + bios ve turevleride hesaplaniyor. geriye herzaman belli bi rakamin cikmamasinin sebebi de bu, anakart, ekran karti ve diger bilesenlere gore 3200mb de kalabiliyor, yuvarlak 3.5gb de kalabiliyor. 3700 de olabiliyor.. degisiyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar kısacık bir soru soracağım;
vista 32bit home premium alırsam bunu 64bit versiyonuna upgrade edebilir miyim? böyle birşey mümkün mü?

direk 64bit al tarzında yorumlarda bulunmayın lütfen biraz karışık durum çünkü, sadece 32bit sürümünden vistayı 64bite geçirebilir miyim bunu öğrenmek istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...