Vargath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Kısaca özetlersek; Vista Ultimate 32 bit ve Service Pack 1 yüklü. Bilgisayarda 4 gb ram var. Özellikler kısmına girdiğimde 4 gb olarak gösteriyor. Görev yöneticisine baktığımda 3326 görüyor. Soru şu; Vista, 64 bitliği yüklememem için bana ayak mı yapıyor? Bonus soru: Vista 64 bit ile uyumlu program/sürücü bulacağım diye çok kıvranır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bence 64 bit yüklemen için ayak yapıyor. Markası ismi duyulmamış webcam, joystick, usb modem vb aletlerin yoksa gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin bence. Tanıyıp tanımayacağından şüpheli olduğun donanım varsa bir araştır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 32 bit windoz ile 4 GB göremen. 4 GB olduğunu sölese bile kullanamıor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bende Vista 4GB yazıyor ama oyunlardaki autodetect gibi şeyler 3.5 gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 64bit sorunu kalmadı pek ben 5 aydır kullanıyorum gayet de memnunumun driver performans falan ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Aynen bende masaustu bilgisayarimda 64bit vista kullaniyorum bi suredir, driver acisindan tek problem yasadigim parca eski bi pci wireless kartti, ondada bi sure sonra hayli sasirdim- isletim sistemi bootdan sonra falanca tanimlanamayan device icin signed driver cikmis hadi yine iyisin tarzinda bi mesajla geri geldi bana. hayli de problemsiz calisiyor. bi kac ivir zivir executable nazlaniyor arada, 64bit versiyonunu bulabilirsem ne ala, bulamazsamda kesin bi alternatifi oluyor problem cikarmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Cevaplar için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mirage said: Bence 64 bit yüklemen için ayak yapıyor. Markası ismi duyulmamış webcam, joystick, usb modem vb aletlerin yoksa gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin bence. Tanıyıp tanımayacağından şüpheli olduğun donanım varsa bir araştır ama. Canon lazer'li yazısı var bende 1 yıl önce almıştım 64'te calismiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 uygun driver'i yok da mi calismiyor, yoksa driver aramadin da mi calismiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Modelini söyle bir bakalım. Canon'un 64 bit Vista için sürücü çıkarmamış olması inandırıcı gelmiyor. Olabilir tabi ama bakalım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Canon muhabbetini sirf merakimdan az once support a girip baktim, ink ve laser printerlarin ayri ayri 5 serisine goz attim, resmen macos9 dan 10 a, ordan solaris openview plug in lerine, nt4, xp,vista,linux hepsi ayni anda var 64bit yok. ama kesin bi yerde unofficial driver vardir. olacak is degil hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Şimdi aklıma takılan bir kaç soru var; 1- HDD'nin bir bölümünde WinXP, bir diğerinde Vista Ultimate 32 bit var. Vista 64bit'i, diğer vistayı silip onun yerine mi kurayım, yoksa başka bir bölüme mi kurayım? Açılışta bana atar yapar mı? 2- Ultimate mi, Home Premium mu? 3- Vista64bit için beta service pack 2 var. Kurayım mı, yoksa tam sürüm mü bekleyeyim? 4- Windows 7 kurayım mı? Vista 64 yerine bunu tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 windows 7 su haliyle bayagi sorunsuz fakat _bence_ isletim sisteminin betasi cok can sikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mirage said: Modelini söyle bir bakalım. Canon'un 64 bit Vista için sürücü çıkarmamış olması inandırıcı gelmiyor. Olabilir tabi ama bakalım yine de. LBP5000 modelinin ismi cok aradım bulamadım 32bit var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 KHaRoN said: Canon muhabbetini sirf merakimdan az once support a girip baktim, ink ve laser printerlarin ayri ayri 5 serisine goz attim, resmen macos9 dan 10 a, ordan solaris openview plug in lerine, nt4, xp,vista,linux hepsi ayni anda var 64bit yok. ama kesin bi yerde unofficial driver vardir. olacak is degil hakikaten. unofficial nerden bulurum ki ? Canon türkiye'ye mail aticaktim dogru düzgün iletisim adresi bile bulamadım. Mail'i fln yok telefonla aradım telesekreter vardı sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 acikcasi bulabilecegini sanmiyorum, network uzerinden kullanilabilecek sekilde cozumler dusunmeli onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Mum_Chamber said: windows 7 su haliyle bayagi sorunsuz fakat _bence_ isletim sisteminin betasi cok can sikar. windows 7 vista'dan daha randimanli ve düzgün calisiyor hic bir sorun yasamadim simdiye kadar 64bit windows 7 ile vistanin tanimadigi cin mali kamerami bile tanidi kurdu kendisi sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 KHaRoN said: acikcasi bulabilecegini sanmiyorum, network uzerinden kullanilabilecek sekilde cozumler dusunmeli onun icin. Isin komigi canon hp ye yapiyor. 40 milyon fark vardi benim aldigiml aynisinin hp modelinin canon iyidir diye aldim yani servisi daha saglamdir dedim sonucta hp de canonun urunlerini kullqniyo ama buyuk hata etmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 32 bitin 4gb limitine ekran ve ses kartlarıda dahil. onlar da yer kaplaığı ıcın ramin 4gb gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 cüce ne demek istediğini anlamadım??? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Diyor ki, 32bit toplamda sadece 4gb ram adresleyebiliyor fakat bu adresleme icinde kayip bir bosluk + bilgisayardaki tum bilesenlerin varsa ramleri (ses karti, network karti varsa, ekran karti) + bios ve turevleride hesaplaniyor. geriye herzaman belli bi rakamin cikmamasinin sebebi de bu, anakart, ekran karti ve diger bilesenlere gore 3200mb de kalabiliyor, yuvarlak 3.5gb de kalabiliyor. 3700 de olabiliyor.. degisiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 arkadaşlar kısacık bir soru soracağım; vista 32bit home premium alırsam bunu 64bit versiyonuna upgrade edebilir miyim? böyle birşey mümkün mü? direk 64bit al tarzında yorumlarda bulunmayın lütfen biraz karışık durum çünkü, sadece 32bit sürümünden vistayı 64bite geçirebilir miyim bunu öğrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/41531554-d5ef-4f2c-8fb9-149bdc5c8a701033.mspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 geçemiyormuşum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Hatirlatmak isterim, 32 bit olup da 4+ GB RAM i taniyamayan "Windows" un kendisi. Yani olayin 32 bit olup da 4+ GB RAM i taniyamamakla ilgisi yok. Linux gayet guzel beceriyor, bunu taaa seneler oncesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar