Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hastasıyım bu şarkının. Tavsiye ediyim dedim.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
grifter Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Cambaz, Bir Derdim Var ve Sevda Çiceği albümdeki en güzel 3 şarkı zaten...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bu cambaz parçası mustafa hakkında herşey adlı filmin soundtrack parçasımı ? onu arıodum bende...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
grifter Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Evet filmin soundtrack parçası...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
trafo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 aaa süper şarkıdır tabii![signature][hline]'' Bilginin Efendisi Olabilmek İçin, Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir. ''
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bunu kazaa haricinde nerden indirebilirim acaba? Bende çok beğedim ama bi türlü indiremedim... :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 walla ben kazaa dan indirdim neden kazaa yı kullanmak istemiosun ki ?[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Dorsia dıyor kı: Alsanıza kardesım CD yı 7 mılyon bırsey zaten... Türk musikisi kazansın hem boyle...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kacirmissaniz ayip edersiniz zaten albümün en iyi parcasi bu arada mustafa hakkinda her sey in soundtrack i degil o "bir derdim var" o dediginiz bu arada albüm 7.5 milyon(cd) ve bence kesinlikle almaya deger paraniz bosa gitmez biraz daha politik ama cok guzel bir albüm[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 grifter "uyan" da cok guzel es gecmeyelim[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: crepuscolo, 15 Mayıs 2004 15:19 tarihinde demiş ki: walla ben kazaa dan indirdim neden kazaa yı kullanmak istemiosun ki ? kazaa'da bi tane buldum ona da more sources diyo kaç gündür sinir oldum o zaman cd alcam veya Khaldun bana pazartesi okula getir len :) veya yarın stüdyoya getir belki ayaküstü çalarık hele bi dinleyim de... :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bu arada cambaz'ın klibi çıktı izlediniz mi?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 abi 7 milyon ya insafa gelin alın deger kesinlikle[signature][hline]bornozlu canavar
LeftF13LD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 cambaz, mustafa hakkında herşey de çalıo muydu ya? bir derdim var, mustafa hakkında herşeyde çalan şarkı oda zaten acaip bişi[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
LeftF13LD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 iki kere post ettim sorry =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist [Bu mesaj LeftF13LD tarafından 24 Mayıs 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bir Derdim Var Ve Cambaz Cok Güzel .. Ikisinide Kazaadan BUldum .. Dinleminizi Tavsiye Ederim ..[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Cambaz ın introsu inanılmaz.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald
santiago Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 solosuda güzel kendimden geçiorum valla dinlerken[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE? Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 uyan derim başka biş,i demem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar