SoiGas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Arkadaslar ben webden account sistemlerini indiriyorum ama bir turlu account acılmıyor. tam anlamıyla nasıl yapılıcagını bana anlatıcak biri varmı acaba (Adım Adım Nasıl Yapıldıgı) arıyorum arıyorum tam anlatan bir topice raslamadım simdiden tesekkurlerimi sunuyorum.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Adım adım anlatım buranın forumlarda var. Onun dışında forumda arama yaparakda epey sonuç elde ediceğini düşünüyorum.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 en basit çözüm (hangi emülatör olduğuna bakılmaksızın) webden gelen kayıt, şifre değiştirme gibi ilgili istekleri account dosyasına yazdırmak. eğer emülatör olarak runuo kullanıyorsanız, bir üst aşama istekleri harici bir dosyaya yazdırmak, save anında bu dosyayı okutarak ilgili hesap işlemlerini yapmak. eğer emülatör olarak runuo kullanıyorsanız en üst aşama ise webden gelen istekleri veritabanına kaydetmek ve save anından veritabanından okumak ve gerekli işlemleri yapmak olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar