demode Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Günaydınlar arkadaşlar, Şöyle bir sorunum var Ventrilomu world of warcraft oynarken oyun esnasında push to talk aktifken konuşabiliyorum.Yalnız Warcraft 3/Dota oynarken ventrilom çalışmıyor yani konuşamıyorum böyle windowsa dönüp bişi söyleyebiliyorum tekrar oyuna dönüyorum.Vista kullanıyorum bu arada.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 eğer Warcraft/dotayı administor olarak çalıstırıosan vent çalışmıyor normal çalıştır dotayı yada ventide admin olarak calistirmayi dene bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 reampage said: eğer Warcraft/dotayı administor olarak çalıstırıosan vent çalışmıyor normal çalıştır dotayı yada ventide admin olarak calistirmayi dene bakalim tabi bu söyledikleri windows vistaya sahipsen oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bende vent+vista+warcraft'da şöyle saçma bir sorun var, neden oluyor çözemedim belki sende de aynısı vardır. Arada bir push to talk tuşu değişiyor, tekrar tuş atayınca sorun çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar