demode Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Günaydınlar arkadaşlar, Şöyle bir sorunum var Ventrilomu world of warcraft oynarken oyun esnasında push to talk aktifken konuşabiliyorum.Yalnız Warcraft 3/Dota oynarken ventrilom çalışmıyor yani konuşamıyorum böyle windowsa dönüp bişi söyleyebiliyorum tekrar oyuna dönüyorum.Vista kullanıyorum bu arada.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 eğer Warcraft/dotayı administor olarak çalıstırıosan vent çalışmıyor normal çalıştır dotayı yada ventide admin olarak calistirmayi dene bakalim
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 reampage said: eğer Warcraft/dotayı administor olarak çalıstırıosan vent çalışmıyor normal çalıştır dotayı yada ventide admin olarak calistirmayi dene bakalim tabi bu söyledikleri windows vistaya sahipsen oluyor sanırım.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bende vent+vista+warcraft'da şöyle saçma bir sorun var, neden oluyor çözemedim belki sende de aynısı vardır. Arada bir push to talk tuşu değişiyor, tekrar tuş atayınca sorun çözülüyor.
Öne çıkan mesajlar