-sharfschutze- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 once ben yazim en sevdiklerimi hem de merak ediorum dinleyen bi kitle varmi benim gibi (klasik,chorus da dahildir buna) luciano pavarotti-ave maria andrea bocelli-con ti partiro(time to say goodbye diyede gecio) alessandro safina-luna[signature][hline]coldplaying...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Oha be :) müziğin çok güzel olduğu kesin ama pek dinleyen çıkacağını sanmam çok entel kaçıyo :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
hella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ave Maria nın Donnie Darkonun sonundaki halini seviyorum ben.. Filminde etkisi olabilir tabi buna hah.[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
-sharfschutze- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ave Maria by Luciano Pavarotti Ave Maria, gratia plena. Maria, gratia plena Maria, gratia plena Ave, ave dominus, dominus tecum. Benedicta tu in mulieribus, et benedictus et benedictus fructus ventris ventris tui, Jesus. Ave Maria. Sancta Maria, ora pro nobis, nobis peccatoribus, nunc et in hora mortis nostrae. Amen[signature][hline]coldplaying...
SisTerPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 amen:)[signature][hline] Maybe Oh if I could pray and I try, dear, You might come back home, home to me. Janis Joplin
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 La Traviata: Giuseppe Verdi Quattro Pezzi Sacri: Giuseppe Verdi Aida: Giuseppe Verdi O Sole Mio: Eduardo di Capua Figaro: Gioacchino Rossini Carmen: Georges Bizet Carmina Buruna: Carl Orff Creation: Joseph Haydn Hallelujah La Messiah: Georg Haendel Requiem: Wolfgang Amedeus Mozart Ve tabii ki Luciano Pavorotti, Luis Mariano gibi efsane sesler.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Direk 3 Tenorun CD leri derim. Tabi daha niceleri var... Pavarotti: Nessun Dorma (Turandot) hastasıyımdır. Asıl zevkli olanı bunları piyanoda çalmak...
-sharfschutze- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Carl Orff harika bisey =) Bi de bunlari populerlestirmek icin yapilan icine biraz klavye flm atiolar biraz daha pop tarzi oluyor ama guzelde oluor aslinda emma chaplin ve sarah birghtman in son zamanlardaki albumlerini ornek gosterebiliriz birde ornek parca verelim joy fm ve tv de sikca gordugumuz alessandro safina-luna amen=)p[signature][hline]coldplaying...
-sharfschutze- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Birde orchestrasallardan bahsetmek istiyorum biraz Bu iste son donemlerde tartismasis ustunlugu olan bi isim John Williams bi filmede muzik yapma be adam =) Schindler's list (reha muhtarin haber programinda muhtac insanlari gosterirken caliodu) filmde super bu arada... Duel of the fates (star wars izleyenler bilir nami dger hadaaaa hoyaaa...) Back to the future ( akim kapasitoru=) ) Imperial March (yine star warscular bilir bi de telegol de ahmet cakar konusurken calio)[signature][hline]coldplaying...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 emma Shapplin-Spente le stelle bilinen bi şarkıdır severim .
-sharfschutze- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 emma shapplin- la notte etterna da dinlenip feyiz alinmasi gereken parcalardan=p[signature][hline]coldplaying...
Öne çıkan mesajlar