BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 zamanında daoc sitesi hazırlanırken, Urza ve ekibi harıl harıl çalışırken biri gelmişti buraya Urza'yla falan da tartışmışlardı hatta, bi site yapıyolardı ne oldu var mı böyle bir site? ben bulamadım da o olay benim de karakedi ile baya tartışmama sebep olmuştu hatta Urza da hatırlar buralara bakıyosa tabi, hatta çok iyi hatırlıyorum "adamlar isterse daoc'un Türkiye'deki official sitesini açsınlar bizim 5000 kişi üyemiz var (o zaman öyleydi) ağızlarıyla kuş tutsalar yine bizdeki potansiyele ulaşamazlar onlardan avantajlıyız" dediğimde karakedi bana "sen hayal dünyasında yaşamaya devam et" demiş (bi yerlerden buldum da konuşmalarımızı) gerçekten paticik/daoc dışında başka bir Türkçe daoc sitesi var mı yaw? yoksa ben gerçekten hayal dünyasında yaşamaya devam mı ediyorum yoktur sanarak? gerçi paticik/daoc sitesi de çok güncenlenen edilen bir site değil artık ama yine de ayakta duruyor onca zamandır, tıpkı açılacağına inanılmayan AO sitesi gibi ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 aaa pardon arama aklıma sonradan geldi şimdi baktım da şöyle bir konu varmış zaten; http://www.paticik.com/forum/view.php?id=11781 bundan tam 2 sene önce, mayıs 2002'de vazgeçilmiş o siteden, yokmuş yani aldım cevabımı[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar