Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 30 yıldır kullandığım muvo2 vefat etti ben de yeni ucuz bi makina alim diyorum ama şu ikisi arasında kararsız kaldım, biri dandik çin malı ama ekranlı ve 4gb, 1337 ada sahip piranha ultra king diğeri 2gb zen stone. yanlarında gelecek kulaklıklar önemsiz çünkü 2 tane creative ep-630 var, direkt çöpe atıcam yani ona göre söyleyin kalite mi yoksa fazla seçenek mi? zen: http://www.hepsiburada.com/creative-zen-stone-2-gb-speakerli-mp3-player-siyah/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50528 pirana: http://www.hepsiburada.com/piranha-king-ultra-4-gb-sarjli-dijital-mp3mp4-player-turkce-menu/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52827
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Normalde düşünmeden Creative derim mp3 çalarlarda ama bu iki arasında pirana daha iyi bana kalırsa. Çalan şarkıyı görmeden duramayan bir kişilik olarak ileri geri dur çal tarzı cihazları sana da önermem.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben de ne kadar ufak o kadar iyi diyorum ekranı olmayan bir ipod shuffle ım ile mutlu mesut yaşıyorum alet sanki yok gaipten müzik dinliyorum.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 evet ya şimdi düşündüm de shuffle uymaz bana, ben genelde albüm albüm dinlerim, ekransızda klasörleri falan nasıl bulacam.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kingzor tarzı bi alet var bende, renkli ekranlı kolpa pirana mepeüç. çok dandik bi alet. kullanmıyorum o derece yani. tavsiye edmiyoruö.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 başka alacklarım da var ondan en geç yarın sabaha siparişi vermem lazım hangisini alsam la çok kararsız kaldım off :(
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 http://tr.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=17897&listby= bunu kullanıyorum, çok ama çok memnunum. tavsiye ederim
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abi o 200 yeteleymiş aşar beni :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 şu creative çok tatlı ya. az daha para biriktir bence ondan al ve efecan
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 peki zen stone'ler ile zen neeon'lar arasında ses kalite farkı var mı? birde zen stone'lerde bast boost özelliği var mı? bende yaza doğru bi stone almayı düşünüyorum ama bassları boostlayamıyorsa yatar, bassız müzik dinleyemiom...
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Silphatos said: evet ya şimdi düşündüm de shuffle uymaz bana, ben genelde albüm albüm dinlerim, ekransızda klasörleri falan nasıl bulacam. yeni ipod shuffle ı görmedin heralde =) ekransız playlist ve albümler arası seçim yapabiliyosun ama konuyu saptırmayalım. İkisi arasında ben zen stone u seçerim. Creative her zaman iyidir, hele ki piranha gibi kıytırık bi markaya karşı.
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hocam nasıl peki ses kalitesi? bassları güzel verebiliyor mu?
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 olm söyleseydin aynısı bende var hiçte kullanmıyorum, düşeş gelmişti hediye ederdim sana.
Öne çıkan mesajlar