NoS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Arkadaşlar 4. nesil i-pod nano satıyorum.Fazla kullanılmamış hatta görüntü olarak 1. elden sadece bir kaç çizik farkı var şarj olarak da bu sebepten hiç bir problemi yok. Fiyat olarak 200 tl fotoğraflar birazdan burada Göztepe istanbul da oturuyorum arkadaşlar Not:Alet benim değil ama siz sormadan söyleyeyim sahibi kullanmadığından dolayı satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 garanti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ben 3. jenerasyon almıştım 200 ytl'ye garantisiz sıfır alet. yeni cıkmıştı o zaman'da 1-2 ay olmuştu cıkalı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Garantisi yok ne yazık ki arkadaşlar ama en azından şunu söyleyebilirim herhangi bi problem çıkarsa ben buradayım geri alım gibi bişey yapabilirim hatta alana ilk 1 ay süre de verebilirim küçük bir problem de geri ödeme yapabilirim. Not:Tabii kırıp getirmeye karşı bişey yapamam arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 öm attım. ok bekliyoruz fotoları. alındığı yeri, kaç aydır kullanıldığını falan da yazarsan çok iyi olur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Masticore said: Ben 3. jenerasyon almıştım 200 ytl'ye garantisiz sıfır alet. yeni cıkmıştı o zaman'da 1-2 ay olmuştu cıkalı alet. o zamanki döviz kuru farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Buyrun arkadaşlar bunlarda fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bu 4. nesil değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 2. nesil gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bu bayağı bi eski yaa. 2. jenerasyon ipod nano bu. http://en.wikipedia.org/wiki/Ipod_nano 4G deyince heyecan yaptıydım. Ben de para biriktirmeye devam edeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Arkadaşa telefon açıp ana avrat düz gittikten sonra 2. nesil i-pod olduğunu öğrendim tabii neyse diğer özellikleri hala bizlerle beraber fazla kullanılmamış fazla çizik yok ve artık 125 tl . Sağolsun sayesinde paticik de rezil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 GG.. sdfaasdfasdf fena patlamış Ama bende 2. nesil i-podu 150 tl ye satmıştım pati de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Rezil olacak birşey yok, bilgi eksikliği normaldir :P En azından diğer birkaç satıcı gibi, SİZ BİLMİONUZ 4.NESİL BU LA diye bir çıkışta bulunmamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bırak satışı artık dua ettim bari rezil olmasam diye ki zaten görüntü itibariyle de buradan satış olmayacak gibi mis gibi aleti salaklığım sayesinde satamıycam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yeni nesil sizlerin eseri olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Up arkadaşlar 100 ytl ye indirdim fiyatı almak isteyen pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Up yok mu isteyen arkadaşlar son derece temiz bir alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Satıldı ilgilenen herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar