jowu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Merhabalar. Arkadaş tavsiyeleri sonucu ben de bir deneyeyim diye önce oyunu indirdim, sonra account aldım. Ama trial account'umu kabul etmiyor patch ekranına geçerken. Trial oynayan ve bu sorunu geçebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 öylesine deneyeyim dedim kabul etti :) hayret yahu. şimdi de başka bir sorun çıktı.. patchleri indirdim play çıktı, bastım hiçbir şey olmadı. görev yönetinicinde war.exe açık diyor 17mb bişey yiyormuş filan, ama yok hiçbir şey olmuyor 10 dakikadır bekliyorum. kapadım görev yöneticisinden yeniden açayım dedim sıfırdan başladı patch yüklemeye... var bi cenabetlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 pc ye reset at birde öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 firewall kullanıyosan. izin ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pharoxym Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Boşwer trialı gel başla oyuna.. pvp nin tadına war xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 vista'da yönetici olarak açmak gerekiyormuş.. şu zımbırtıyı hep unutuyorum ya. teşekkürler öneriler için yine de, bakalım 10 gün beğenirsem başlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar