RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Arkadaşlar Netten Ultimanın Eski Oyunlarına Bakıodum.. Ultima 9 Ascension Oyununu Gördüm Grafiklerine Baktım, Oyun Cok Süper Grafikleri Ile.Ama Online Değil .. Download Bölümüne Girdim 6mb Dior Ama Grafiklere Baktığımızda 6mblık Bi Oyun OlmadığI Anlaşılıyor.. 1 2 [Bu mesaj RaVena tarafından 24 Mayıs 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Beyler ben baktım valla çok hoşuma gitti[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 evet ya gerçekten çok hoş ssler var güzel yapmışlar[signature][hline]Where is Anatolia? I Love Anatolia!...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bilg oyunları bölümüne açsan daha şık olurdu sanki ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger eziklik sınır tanımaz forumdan icqya taşar:Sabonis (3:31 PM) : valla benim futbolum pozitif eleştriliyor pati aleminde Sabonis (3:33 PM) : senin yerine paticikteki herkes beni tercih eder lan takımına =)
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 DynamicK Ultima Ile Ilgili Olduğu Icin Buraya Açtım.. Ama Tabiki Tavsiyen Doğru ...[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 zaten oyun 6.4mb degil o sadece patch'i dikkat ettiysen... oyun cd olarak siparis edilior sanirsam[signature][hline]Nebula Mezar (olay 1) -Bir Staff Arkı : Bebe bebeee , app,lamer -Ejder : Sus mal -Seer ... : .jail -Ejder : iyide adam bana app falan dedi ?? -Seer ... : ..... (cevap yok ) Ertesi Gün : -Ejder : Alla alla bune ya burda ''your account have been blocked'' yazio.
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Evet Patch Olduğunu Gördüm.. Oyunun Cd si Satılmıyormudur Sizce?[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ne denilebilirki bu oyun tahminimce 1 buçuk gb'ı aşmaz yani 1 gb flndır , knight online gibi bişey buda , fakat çok süper ya gördüm inanamadım 100 dolara görsem alırdım o derece yani , alla alla bi araştıram bakayım bi kadıköyden fln , da sanırsam bu oyunlar eski ya ? Baksana taa Richard Garriott zamanında yapılmış yani bulması kolay olmayacak lem varya ne isterdim biliyormusun bu oyuna 5 sene önce değilde tam bu richard garriotun zamanlarında oynayıp o zamanlarda bitirmek , bi garip tadı var bu oyunun kalbini yaralıyor insanın garip bişey ya , çok isterdim şu richardla tanışmak...[signature][hline]Blind Guardian - Noldor ( Dead Winter Nights ) Noir Staff - Netbul Admin
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Çok geç keşfetmişsiniz :-)[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?
Öne çıkan mesajlar