Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resto shaman


ozkolous

Öne çıkan mesajlar

öncelikli olarak bakındım ama istediğime yakın bişi bulamadım.

şimdi benim altım olan bir shamanım var ve resto oynuyorm. 2.1k bonus heal , boss fightta (KT örneğin) 1.4k hps ve %20-35 gibi bir overhealingle takılabiliyorm.
char : Kalcakan

sormak istediklerim :

1. bu gear ve statlarda olayı iyileştirmek için yapabileceklerim neler (trickler, püf noktalar...)
2. stamina benim için büyük sorun 15k hpyi göremedim hala.stam stacklemek için nelerden feragat edebilirm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hp icin ekstra bisey yapma. 16k lık deger normal. su an bulundugumuz content icin %20 haste rating cok iyi ama endgame itemlara ihtiyacın var. ayrıca endgame pve dusunuyosan proflarını da degistirmen gerek. gem olarak sarıya +16 int, maviye +9sp +3mp5, kırmızıya +19sp kullanabilirsin.

gelecek ulduar contenti icin ise mp5 nerflerinden sonra haste'ten bi parca kısmak gerekebilir. o yuzden kendini oraya hazırla ve gemlerini sarıya +8int +3mp5, maviye ve kırmızıya +9sp +3mp5 kullanabilirsin.

spell power'a abanmanın hicbir faydası yok. su an icin 2300'lü degerler yeterli. ben 2500'e kadar cıktım ama bir faydasını gormedim. o yuzden sp arttıgı kadar artsın mantıgında ilerleme sakın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla su anda armoryde pvp gear gozukuo ondan gearla ilgili bi yorumda bulunamicam ama hp için bişi yapmana gerek yok mesela. ztn bufflarla falan artıcaktır boss fightlarda. bi de ben mesela crite onem veriyorum biraz. cunku mesela her crit attığımda water shield mana olarak geri donuyo, extra heal atıyorum vs. %25 criti yakaladıktan sonra yavas yavas haste abandım. su anda raid bufflarla beraber 2.4k sp, %27 crit (moonkin aura yada ele shaman totemi hariç), 550 haste, 600 kusur mp5 ile gayet sorunsuz oynuorm. mana problemi falanda yaşamıorm. ondan biraz crit gitmende yarar olabilir. ayrıca ztn shamanda overheal biraz fazla olabilir diğer classlara gore ch zıplamasından dolayı. onlara fazla kafa takma sen bas ch' na gerisi gelir :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mana icin crit kasıyosanız yanlıs yapıyosunuz. chain heal critlerinde orb consume olmuyor. LHW, HW ya da Riptide'dan crit koymanız lazım consume icin. ama yine de crit gidebilirsiniz tabi, sapphiron'dan dusen trinket mesela best in slot itemlardan biri bu content icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...