Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huntera yardıım:)


Summerlust

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar lvl 80 hunterim var mesleklerinden pek mutlu değilim.Sizce huntera hangi meslekleri kasmak lazım. Önerilerilerinizi bekliyorum.

Aranıza yeni katıldım sayılmaz aslında. nickim değişti sadece tanıyanlar için söylüyorum wendigonun kardeşiyim diabında görümcesi:))
Yardımlarınızı bekliyoruuum:))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Meslek-class pek farketmiyor aslında ama şu var, para mı item mi istiyorsun,

eğer para istiyorsan ben JC-Enchant ikilisinden iyi para kazanıyorum, ama mining de var bende. Ayrıca JC-Enchant'ı birlikte kasmak dert biraz.
Yine para kazanmak için, mining-skinning, herb-alchemy falan iyi.

Eğer item yapayım diyorsan, engineering gözlükleri fena değil, yine JC ile yapabileceğin ring ve necklelar mevcut, kendi gemlerini de yaparsın hem.

Tabii kişisel görüşümü sorarsan JC-Enchant gerek mesleklerin verdiği artılar gerek getiri olarak en iyi kombinasyon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Para kazanmayı düşünüyorsan jc-mine veya herb-alchemy. Daha sonradan bunlardan birini silip jc-alchemy haline getirebilrisin ama pek tavsiye etmem. Bunun dışında mesleği eğlenmek için alayım diyorsan mine-engineden şaşama. Ürettiklerin herzaman çok işine yaramasa da eğlenirsin :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

para konusunda bir sıkıntıım yok:D dps ime gearlarıma yarar sağlıcak bir meslek arıyorum daha doğrusu kararsız kaldım. hani serverin 4. hunterı olmayı yediremedim kendime neden 1. değiliiim 8-) şuanki mesleklerim mine-eng. eng e kıyamıyorum 100 binek istediğim için;) ben sanırım çok oluyorum:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...