MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 yahu arkadaşlar belirli 2 satırlık tablom var. ilk satırdaki cell atıyorum 60pixellik genişliğinde olsun.(içinde resim var) hemen altındaki satırdaki celli de 60 pixel yapıyor. ve değiştiremiyorum büyüklüğünü. nasıl bağımsız hale getirebilirim? buna benzer olarak da; bir cell genişliğini içindeki yazı kadar olmasını nasıl sağlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bahsettigin sey tablo, tablolarin cell'leri farkli boyutlarda olmaz; olmadigi icin adlari tablo. Excel gibi dusun, herhangi bir cell'in boyutunu kolonun genisliginden farkli yapabilir misin? Yapamazsin... Yaparsin tabi de yapmamalisin... Illaki workaround ariyorsan: 1-fazladan cell yaratip colspan'le gerekli olanlari birlestirerek farkli boyutlara ulasabilirsin. Ama bu cok sacma bir yol olur. 2-Her bir row'u tek cell haline getirir, icine baska bir tablo yaparsin. Boylece yeni tablonun duzenini istedigin gibi ayarlarsin. Bunun disinda asil kullanman gereken yontem div'lerdir. Yapmak istedigin sey muhtemelen tabloyla alakasiz bir is oldugu icin boyle taklalar atmak zorunda kaliyorsun. Cell'in genisligini belirtmezsen, icindeki yazi kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ya aslına bakarsan www.w3schools.com daki gibi bir menü yapmaya çalışıyorum. arada source codeuna da baktım tablo kullanmış. öğrenmeye çalışırken elde bir tane örnek olunca iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Menu dedigin yukaridakiyse ve sen ustteki banner'in cell'ini buyutmeye ugrasiyosan, colspan kullan. a bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 su demek yani, üstteki satırdaki hücre, 2 kolonluk alan işgal edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar