Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşin İşinden Çıkamıyorum oooof of!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizden pembe dizi yapcem wallah
Pati Rüzgarı[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 17 Mayıs 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
karışık bi olay :)

bi işletim sisteminin algoritması bile daha anlaşılır beynim sulanda kim kimi seviyo kim kime mesajı neden göstermiş sen niye dışlanan kızla nereye gidioz kız niye dışlanıyo off allak bullak oldum harbiden karışık
Mesaj tarihi:
valla bende cıkamam bunun ıcınden[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Abi sen yanlış yere yazıyosun. Osman Derelioğluna falan yaz da bi dizi yapsınlar senaryolarından, sen zengin ol bizde hava atalım senarist ark var diye :)[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Mesaj tarihi:
said:
Saru, 17 Mayıs 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
d1sla sende k1z1 bitsin olay ne diyim

bende dışladım ama bi boka yaramadı sadece barıştık ama...

yakında bitcek gibi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
kafam karıştı..
Kızları anlamak cok zor.
Hele 4-5 tane olunca imkansız..
Tek tavsiyem bole 4-5 kızı birden hayatınıza katmayın :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
sen bir karar ver ama busenin kararın olsun
ben şuna şöyle buna böyle davranıcam dişye

bi satranç oyunu gibi,
onlar da karşı tavırlanırıı alırlar senin kararlarına göre,

ama asla sürü gibi şey yapma, dışlanan kıza haksızlık yapıyolarsa git yüzlerine söyle, diğer koyunlardan daha güzel bir arkadaş kazanırsın böylece
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 18 Mayıs 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
ohooo
sen çoktan şartlamışsın kendini bitecek diye ..

eskisi gibi sevemiorum seni...dostum ol derse çıktığn kız sende şartlarsın merak etme ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
ewet öyle oluyor genelde..
Kız istemiyorum dedikçe nedense insan kendini aşagılanmış gibi geliyor.Ve elde etmek icin her yolu deniyor..
Bunu ben de hissetmiştim..[signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
Mesaj tarihi:
said:
BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 18:43 tarihinde demiş ki:
Tek tavsiyem bole 4-5 kızı birden hayatınıza katmayın :D

İşte buna katılıyorum...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
eagle_dnz bişi daha sölim kızlardan genelde dost veya kanka diye tabir ettiğimiz olay olmuyor..
önce arkadaş oluyorsunuz ya orada sabitleyin.. yoksa kanka oluyor, sora da sevgili oluyor ve işler berbat bir hal alıyor..
Sırlarınızı hemcinslerinizle paylaşmak bence en iyisi..[signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
Mesaj tarihi:
ya açıkçası bi kız dostum var ve duygularımız hep sabit isteyince değişmeyebliyor...biraz da senin elinde oluyor[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
kızların ing. ve fransa gibi olduğu knusundaki iddian tamamiyle doğru bencede[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 18 Mayıs 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
hata sende evladim.

4 tane kizla yakin arkadas olunurmu? manyakmisin sen?

insanin max 2 tane yakin kanka kiz arkadasi olur ki o bile fazla catisa biliyorlar. kizlar bisim gibi degildir, ingiltere fransa gibidirler, bi savasirlar bi barisirlar. Sende araya karisirsan kafani boyle gereksiz seyulerle mesgul edersin.

bence bir 'taraf' sec ve orada kal. ztn seneye ossye gircen (veya bu sene) uniye gitcen arkadaslik kalmayacak. kasma bosuna

ahahah benzetmene hasta oldum cidden :D
ingiltere ve fransa gibi ha :D
hll olsun valla..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma?
BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın....
  • Yeni Oluştur...