DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bişi daha diim bütün kızlar aynı istisnalar dışında[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ben çıkıorm ltf önerileinizi yazın girip bakcam sora[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bak en son yazdığım mesajı okuı. Eğer elinde iyi bir açıklama yok ise hiç konuşma daha iyi, kem küm ederek sıçarsın ki benim başıma daha önce geldi. Sorunu halledersen (umuyorum) bu konuyu birdaha açmamaya bak.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum [Bu mesaj Arkansis tarafından 17 Mayıs 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 abi bende işin içinden çıkamadım. Bi anlayabilsem yardım edicem de...[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 d1sla sende k1z1 bitsin olay ne diyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Sizden pembe dizi yapcem wallah Pati Rüzgarı[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Diablo, 17 Mayıs 2004 20:26 tarihinde demiş ki: karışık bi olay :) bi işletim sisteminin algoritması bile daha anlaşılır beynim sulanda kim kimi seviyo kim kime mesajı neden göstermiş sen niye dışlanan kızla nereye gidioz kız niye dışlanıyo off allak bullak oldum harbiden karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 valla bende cıkamam bunun ıcınden[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Silthanas, 17 Mayıs 2004 23:02 tarihinde demiş ki: iki kiza da teker teker do$e sonra da birak =) $aka bir yana; oyle sevgili, kanka ayagi yalan.. sen ticari boyutlarla ilgilen..biraz pragmatizmden bi$ey cikmaz.. heheh vallaha bencede yalan bırak bunlar hepsi ayak ... =P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Abi sen yanlış yere yazıyosun. Osman Derelioğluna falan yaz da bi dizi yapsınlar senaryolarından, sen zengin ol bizde hava atalım senarist ark var diye :)[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 heh madem nihilizm rüzgarları esiyor, salla gitsin diyeyim bende..[signature][hline]"si tu n'existais pas déjà, je t'inventerais.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Saru, 17 Mayıs 2004 22:58 tarihinde demiş ki: d1sla sende k1z1 bitsin olay ne diyim bende dışladım ama bi boka yaramadı sadece barıştık ama... yakında bitcek gibi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ohooo sen çoktan şartlamışsın kendini bitecek diye ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kafam karıştı.. Kızları anlamak cok zor. Hele 4-5 tane olunca imkansız.. Tek tavsiyem bole 4-5 kızı birden hayatınıza katmayın :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sen bir karar ver ama busenin kararın olsun ben şuna şöyle buna böyle davranıcam dişye bi satranç oyunu gibi, onlar da karşı tavırlanırıı alırlar senin kararlarına göre, ama asla sürü gibi şey yapma, dışlanan kıza haksızlık yapıyolarsa git yüzlerine söyle, diğer koyunlardan daha güzel bir arkadaş kazanırsın böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Arkansis, 18 Mayıs 2004 18:24 tarihinde demiş ki: ohooo sen çoktan şartlamışsın kendini bitecek diye .. eskisi gibi sevemiorum seni...dostum ol derse çıktığn kız sende şartlarsın merak etme ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ewet öyle oluyor genelde.. Kız istemiyorum dedikçe nedense insan kendini aşagılanmış gibi geliyor.Ve elde etmek icin her yolu deniyor.. Bunu ben de hissetmiştim..[signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 18:43 tarihinde demiş ki: Tek tavsiyem bole 4-5 kızı birden hayatınıza katmayın :D İşte buna katılıyorum...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 benim bi hatamda bu galiba kız dostum çok[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zor senin işler. kolay gelsin kardeş.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 saol valla maalesef çok zor[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 eagle_dnz bişi daha sölim kızlardan genelde dost veya kanka diye tabir ettiğimiz olay olmuyor.. önce arkadaş oluyorsunuz ya orada sabitleyin.. yoksa kanka oluyor, sora da sevgili oluyor ve işler berbat bir hal alıyor.. Sırlarınızı hemcinslerinizle paylaşmak bence en iyisi..[signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya açıkçası bi kız dostum var ve duygularımız hep sabit isteyince değişmeyebliyor...biraz da senin elinde oluyor[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kızların ing. ve fransa gibi olduğu knusundaki iddian tamamiyle doğru bencede[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Azmodai, 18 Mayıs 2004 19:55 tarihinde demiş ki: hata sende evladim. 4 tane kizla yakin arkadas olunurmu? manyakmisin sen? insanin max 2 tane yakin kanka kiz arkadasi olur ki o bile fazla catisa biliyorlar. kizlar bisim gibi degildir, ingiltere fransa gibidirler, bi savasirlar bi barisirlar. Sende araya karisirsan kafani boyle gereksiz seyulerle mesgul edersin. bence bir 'taraf' sec ve orada kal. ztn seneye ossye gircen (veya bu sene) uniye gitcen arkadaslik kalmayacak. kasma bosuna ahahah benzetmene hasta oldum cidden :D ingiltere ve fransa gibi ha :D hll olsun valla..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar