eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ewt umarım birazdan yazcaklarımı anlarsınız...eğer anlar ve yardım ederseniz sevinirim!! Yakın bi arkım var yazdan beri baya yakınız ve bu kız benimde hala yakın olduğum diğer kızlarla ii ark.ken bikaç hata yaparak ve okulda adında sölenti çıkartarak arasını bozdu. Ben 4 üylede iyi olduğumdan zaman zaman aralarında kalıodum ve dışlanan kızı korumakla suçlandım ama bu yüzden hiçbir zaman 4 üyle de aram bozulmadı. 2ay önce bu 4 lüdeki birisi sayesinde bir kızla tanıştım ve çıkmaya başladık kızı gerçekten çok sevdim ve seviorum ve bu benim ilk ilişkim. Benim sınıftaki kankamla bana sevgilimle tanışma fırsatı sağlayan kızın arasını yaptım ama onların ilişkileri uzun sürmedi birkaç gün önce ayrıldılar ve ben bu kızla 1-2 haftadır bozuğum. Tam 1 hafta önce dışlanan kızla sinemaya gittim ve sinema sonrası msjlaşmamız sırasında sölediğim bir kaç cümleyi kız bozuştuğm kıza göstermiş ve bu yüzden sevgilimi aldatmışım gibi göründüm. Ve dışlanan kızın beni sevdiğini ve aramızı bozmak için böle bişey yapmış olduğunu öğrendim ve o kızla bir daha konuşmamaya karar verdim. Sevgilim dışlanan kızı 1 hafta boyunca tehdit etti küfür msjları attı ve dışlanan kızın annesi sevgilim annesiyle konuştu. Bu 4lü olarak bahsettiğim kızlardan dışlanan dışındakiler bana bu yüzden cephe aldılar ve onlarla aram eskisi gibi iyi değil. Sevgilimle cuma günü ayrıldık ve tekrar barıştık ama bana soğuk davranıyor ve bugun artık beni eskisi kadar sevmediğni söledi. Ve beni bu olaylardan önce deli gibi seviodu. Aklıma geldiği kadar açıkladım olanları ayrıntı merak eden sorabilir. Sorum:Bu ilişkiyi eskisi gibi yapma şansım varmı? Varsa nasıl? Yoksa ayrılmalımıyım...zamana mı bırakmalıyım? Ya da benim aklıma gelmeyen daha fazla soru ve açıklamanızı beklyorum çok ihtiyacım var bu kızı kaybetmek istemiorum.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 karışık bi olay :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ortaokul entrikalarına benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Emin ol anlayabildiğinden daha karışık!! anlayabildin mi? Karışık mı yazmışım? Öneri ltf!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 17 Mayıs 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: DonCorleone, 17 Mayıs 2004 20:28 tarihinde demiş ki: ortaokul entrikalarına benziyor :) valla pek yaş grubu olayı deil ilk kez başıma geliyo ve 1 haftada bu kadar yıprandıysam dvm ederse ki etcek gibi görünüyo...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 zor ısın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ağlicam ya öneri verin ltf ya zor oldğunun farkındayım :([signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ne kafanı karıştırdı sor? ya öneri...fikir...çözüm bekliyorum kendim çözebilseydim yazmazdım ama yrd için bu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Dur 1 2 bişi tıngırdatayım sana ilk önce biraz karışık yazmışsın arkadaşım tam anlayamadım bazı demek istediklerini. Şimdi kız seni hala o dışlanan kıza mı aşık sanıyor ? (senaryoya göre dışlanan kız arkadaşına göstermiş ve dedikodu çıkmış) o mesajlarda ne yazıyordu ? O dışlanan kızın telefonuna ne mesajları çektin öyle? Çektiğin mesajların mantıklı bir açıklaması varmı ? Şu anda bütün herşey mesajlara odaklanıyor... Anladığım kadarı ile (yazdıklarından) kız sana o mesajlardan ve olanlardan dolayı fena halde bozgun. Bu arada dışlanan kızın seni sevme ihtimalide var, çünki kıskanmış ve ilişkinizi bozmak istiyormuş gibi duruyor...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Zamana bırak...Bilmiyorum sevgılınle aran nasıldı cok mu ii davranıyordun herdedıgıne evt flm dıyordun?[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hmm evet tabi ilk aşk olduğu için sevgilisinin her söylediğine evet deme zaafıda söz konusu[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 şahsen ben öyle yaptım ilişki resmen 0 landı bitti diyecek noktaya geldi ama soradan alevlendi :) ona göre bir kaç sey söyleriz belki işine yara flm :)[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Arkansis, 17 Mayıs 2004 20:40 tarihinde demiş ki: Dur 1 2 bişi tıngırdatayım sana ilk önce biraz karışık yazmışsın arkadaşım tam anlayamadım bazı demek istediklerini. Şimdi kız seni hala o dışlanan kıza mı aşık sanıyor ? (senaryoya göre dışlanan kız arkadaşına göstermiş ve dedikodu çıkmış) o mesajlarda ne yazıyordu ? O dışlanan kızın telefonuna ne mesajları çektin öyle? Çektiğin mesajların mantıklı bir açıklaması varmı ? Şu anda bütün herşey mesajlara odaklanıyor... Anladığım kadarı ile (yazdıklarından) kız sana o mesajlardan ve olanlardan dolayı fena halde bozgun. Bu arada dışlanan kızın seni sevme ihtimalide var, çünki kıskanmış ve ilişkinizi bozmak istiyormuş gibi duruyor... dışlanan kız beni sevio!!! ben onu sevmedim sevmiorum ama yakın arkdık ve attığm msj seninle daha uzun süre yakın olmak isterdim gibi bişey ama tamamen arklık duygusuyla ama bunu açıklayamıyosun doğal olarak!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 söleyin aklınıza geleni söle tabii istediğini yapma durumu var ama herşeyi deil bende kendime göre ters olanlara karşı çıkıorum ve söylüyorum kızda beni çok seviodu hala sevio ama sölediğine göre eskisi kadar deil oda benim sölediklerimi yapıo durumundaydı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Dışlanan kız seni seviyormu ? Peki sen ona yakınlık hissetmiyormusun ? hmm neyse dışlanan kızın bunu yapması doğal , oda hayallenmiş olabilir bir şekilde senin onu sevdiğin hakkında. Bu arada mesajları kime gösterdi ? mesajlar sevgilinin kulağına gitmiş ise öyle duygusal muygusal falan diye birşey olamaz, kıçını sıkıp adam gibi bir açıklama yapmak zorundasın ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 eagle icq flm var mı bu iş burda uzarda uzar :)[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 21457004[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Arkansis, 17 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: Dışlanan kız seni seviyormu ? Peki sen ona yakınlık hissetmiyormusun ? hmm neyse dışlanan kızın bunu yapması doğal , oda hayallenmiş olabilir bir şekilde senin onu sevdiğin hakkında. Bu arada mesajları kime gösterdi ? mesajlar sevgilinin kulağına gitmiş ise öyle duygusal muygusal falan diye birşey olamaz, kıçını sıkıp adam gibi bir açıklama yapmak zorundasın ... dışlanan kız msjları benim kızla tanışmamı sağlayan ve sınıfımdaki kankama ayarladğım kıza gösteriyor ve doğal olarak o da sevgilime uçuruyor[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bence sevdiğin kişiye gerçeken sevdiğin kişiyse bu foruma bakmasını söyle ve o da değerinin anlasın yada ozurünü bir şiirle belirt mavi gözlüm seni çok üzdüm ne olur beni affet lütfen güzelim beni affet gibi (şiiride ben yazdım çalmayın ha)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! nasıl?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ne şiirler yazdım yolladım ama olmuo o kadar kolay kanmıo kanmaz maalesef zaten taktığı msj...o msjı ben başkasına atsam napardım falan[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 şiir vala süper bir de dedediğim gibi ona bu forumu bir şekilde göster bir mesj at belki ben burada takılıyorum gelsene felna diye ve tesadüfen bu like tıklasın ne şans ne şans[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 internete girebilmesi için önce int. kafeye gitmesi gerek maalesef :([signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: eagle_dnz, 17 Mayıs 2004 20:49 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 17 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: Dışlanan kız seni seviyormu ? Peki sen ona yakınlık hissetmiyormusun ? hmm neyse dışlanan kızın bunu yapması doğal , oda hayallenmiş olabilir bir şekilde senin onu sevdiğin hakkında. Bu arada mesajları kime gösterdi ? mesajlar sevgilinin kulağına gitmiş ise öyle duygusal muygusal falan diye birşey olamaz, kıçını sıkıp adam gibi bir açıklama yapmak zorundasın ... dışlanan kız msjları benim kızla tanışmamı sağlayan ve sınıfımdaki kankama ayarladğım kıza gösteriyor ve doğal olarak o da sevgilime uçuruyor hmm kız çorapsöküğü dedikodu taktiğini kullanmış (o da ne ise ?) , ilişkini bozmak için .. hmm o zaman çıktığın kızı kaybetmemek için , sen ona bir açıklama yap . Bak böle böle , bu mesajlardan sonra bu kadar olay oldu , kızla aramda bişi yok , .ötünden anlamak istiyormuş benden hoşlanıyormuş , netekimde .tünden anlamış bilerekten. İlişkimide bitirmek istediği ap açık de. anlat kozlarını oyna taşları diz , saldır .![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 zamana bırakı kendi hatalarını kendileri görsünler[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar