Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 (oh banım açılmış) Fenerbahçem'in son haftalarda ortaya koyduğu futbol her ne kadar saç baş yoldursa da, bizim maç seçen, adamına göre futbol oynayan takımımız galatasaray karşısında üstün bir futbol sergileyecektir. guiza'nın da hazır ayağı alışmışken ali sami yende boş geçmeyeceğini tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 2 - 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 1 - 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 0-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 guiza(2), alex, önder turacı. bunlar yazar golleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fenere 20€ bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Zegna said: guiza(2), alex, önder turacı. bunlar yazar golleri :) guiza bir maçta 2 gol atarsa zaten olay bitmiş demektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 valla fener küme düşme hattında da olsa derbileri alır diyorum, en kötü ihtimalle bu hafta gsye bikaç hafta sonra bjk'ye yenilmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 uzun zamandan beri ilk defa bu kadar fazla Fenerbahçe yenecek diyerek anıyorum bir derbiyi. umarım kötü patlamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 1-2 alırız. semih yazar 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 cimbom gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 rahat alırız, kewell arda show yapar. alex in durumu netlik kazandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 alexin agrisi varmis ama oynicakmis sanırım. oynamak istiyomus oyle demis hocaya. ntvsporda altyazı gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 1-3 alırız maçı semih, selçuk, guiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 neyi tartisiyosunuz ki? en buyuk cimbom. thxby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 maç samiyendeyse ne diyosunuz abi daha. anlamadım ben. kadıköye gelirken bişey diyomuyuz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fener cephesinin hala güzadan gol beklemesini görmek çok hoş bir duygu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 İşin şakası bir yana benim hesabımda hala biletler duruyor adamlarada ulaşmıyorum. sadece 1 tanesinin telefonu var digerileri kim bilmiyorum. uA forumlarada konu acamıyorum şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 nası oldu şimdi senin kredi kartından falan mı kesildi paralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 guizanın golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sabah erkenden girdim siteye kimse siteye giremezken ben direk girdim bilet aldım. sonra direk satın aldıgım yerin linkini UA forumlarına verdim. Bilet felan secilen yer. o linke tıklayan herkes sorgusuz sualsiz benim hesabım ile giriş yapmışlar ve o linkten bilet alan herkesin bileti kendi hesaplarında degil benim hesabımda gozukuyor ama para onların kartından cekilmiş. forumlardan telefonumu verdim bir cok kişi aradı ama daha biletini alan olmamış ne olacak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 dağlar kızı cincon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 para senden kesilmediyse sorun olmaz? senin adına mı kesildi biletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hesabımda bir sürü bilet var hangisi kimin bilmiyorum kendi biletimi arkadaşın biletini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 biletix in mallığı da bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar