Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 (oh banım açılmış) Fenerbahçem'in son haftalarda ortaya koyduğu futbol her ne kadar saç baş yoldursa da, bizim maç seçen, adamına göre futbol oynayan takımımız galatasaray karşısında üstün bir futbol sergileyecektir. guiza'nın da hazır ayağı alışmışken ali sami yende boş geçmeyeceğini tahmin ediyorum.
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 guiza(2), alex, önder turacı. bunlar yazar golleri :)
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Zegna said: guiza(2), alex, önder turacı. bunlar yazar golleri :) guiza bir maçta 2 gol atarsa zaten olay bitmiş demektir :D
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 valla fener küme düşme hattında da olsa derbileri alır diyorum, en kötü ihtimalle bu hafta gsye bikaç hafta sonra bjk'ye yenilmez bence
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 uzun zamandan beri ilk defa bu kadar fazla Fenerbahçe yenecek diyerek anıyorum bir derbiyi. umarım kötü patlamayız.
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 rahat alırız, kewell arda show yapar. alex in durumu netlik kazandı mı?
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 alexin agrisi varmis ama oynicakmis sanırım. oynamak istiyomus oyle demis hocaya. ntvsporda altyazı gecti.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 1-3 alırız maçı semih, selçuk, guiza
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 neyi tartisiyosunuz ki? en buyuk cimbom. thxby.
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 maç samiyendeyse ne diyosunuz abi daha. anlamadım ben. kadıköye gelirken bişey diyomuyuz biz
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fener cephesinin hala güzadan gol beklemesini görmek çok hoş bir duygu :)
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 İşin şakası bir yana benim hesabımda hala biletler duruyor adamlarada ulaşmıyorum. sadece 1 tanesinin telefonu var digerileri kim bilmiyorum. uA forumlarada konu acamıyorum şaka gibi
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 nası oldu şimdi senin kredi kartından falan mı kesildi paralar?
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sabah erkenden girdim siteye kimse siteye giremezken ben direk girdim bilet aldım. sonra direk satın aldıgım yerin linkini UA forumlarına verdim. Bilet felan secilen yer. o linke tıklayan herkes sorgusuz sualsiz benim hesabım ile giriş yapmışlar ve o linkten bilet alan herkesin bileti kendi hesaplarında degil benim hesabımda gozukuyor ama para onların kartından cekilmiş. forumlardan telefonumu verdim bir cok kişi aradı ama daha biletini alan olmamış ne olacak bilmiyorum
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 para senden kesilmediyse sorun olmaz? senin adına mı kesildi biletler?
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hesabımda bir sürü bilet var hangisi kimin bilmiyorum kendi biletimi arkadaşın biletini
Öne çıkan mesajlar