PZero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 her zamanki gibi fener ezer, 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gs nin kesin yenmesi lazım en azından 2. olalımda seneye şl ye gidelim yoksa baros da kewell da seneye gider büyük ihtimal.ztn wigan ve fulham ın listesindeymiş kewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 valla hiç bişi söyleyemiyorum.ama fener daha ağır basıo.ama işallah yeneriz. fenerbahçe hiç bişi oynamasa bile 2 duran top dönen top lugano uçan kafa kazanır maçı alex oynarsa yeneriz oynamazsa zor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gene caddebostan migrostayız geceden bilet sırasıdayız.60 tl beklenilen fiyattı biletler cuma sabah 10 da çıkar diye zannediyorum bakalım gelcek varsa haberleşelim biz orada olcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 hatıralar sarmış 4-1 yanımı baktığım her yerde izin duruyor ben seni düşünmek istemesem de bana her şey seni hatırlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Fener alır gibi geliyo bu maçı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 umarım alırız maçı, fb her ne kadar kötü oynasa da bizim aksimize derbide kaliteli top oynuyor servetin durumu hakkında bir bilgi var mı, maça yetişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 beraberlik ağır basıyor bi ihtimal de gs alır gibi geliyor bilet yine klasik bulamicaz saniyede biter. aslantepeye gitse de gs daha rahat bilet bulsak şu maçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bekliyoruz saatini bilet almak için : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fener yensin li gs uefa için son hafta sıvasa yüklensin yensin bizde şampiyon olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 maçın hakemi açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Yok böyle bişi ya satışa cıktı 2dk sonra kapalı ve eski acık bitti yeni acık bileti alacaktım vazgectim almıyorum. allahım işe bak ya :S şaka gibi iptal ettim siteyi kapattım bileti satın aldınız dedi yok böyle bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 engin tecrübelerimle 5 tane bilet almıs bulunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abi o degil ortalık karıştı. UA forumlarında link verdim adamların hepsi bilet aldık ama senin adın yazıyor dio :S bende satış yapmadıgım halde bilet satın aldınız diye mesaj geldi garip bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 lol senin accten felan mı aldılar acaba bende takip ediyorum bizim forumları da acaip şamata dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 khala said: engin tecrübelerimle 5 tane bilet almıs bulunuyorum parayı kırcam diyosun dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Yok abi biletixin salaklıgı ben tam satın alma yerinin linkini verdim linkte benim SessionID oldugu icin benim account ile giriş yapmış saymış adamları. garip ya tüm forum benim hesap üzerinden satın almış deli gibi mesaj geliyor telefona satın aldınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 git bastır biletleri dicem de kredi kartını istiyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 :D arıyan arıyana forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ulan ben senin linkten almıs olabilir miyim acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Radiance said: :D arıyan arıyana forumdankorkmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Toplamda 12 bilet felan alınmış hesabımdan kim kimin bilmiyorum :) 1 kişide 5 bilet almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ya ne kadar pahalı biletler. numaralı falan 4 haneli rakamlar insaf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 feneri yenersek beşiktaş maçına kadar önümüz açık 7-8 maçlık bi seri yakalayabiliriz.fikstur ve oynicagımız takımlara bakınca cok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar