Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gs nin kesin yenmesi lazım en azından 2. olalımda seneye şl ye gidelim yoksa baros da kewell da seneye gider büyük ihtimal.ztn wigan ve fulham ın listesindeymiş kewell
Mesaj tarihi:
valla hiç bişi söyleyemiyorum.ama fener daha ağır basıo.ama işallah yeneriz.

fenerbahçe hiç bişi oynamasa bile 2 duran top dönen top lugano uçan kafa kazanır maçı

alex oynarsa yeneriz oynamazsa zor maç
Mesaj tarihi:
gene caddebostan migrostayız geceden bilet sırasıdayız.60 tl beklenilen fiyattı biletler cuma sabah 10 da çıkar diye zannediyorum bakalım gelcek varsa haberleşelim biz orada olcaz.
Mesaj tarihi:
beraberlik ağır basıyor bi ihtimal de gs alır gibi geliyor

bilet yine klasik bulamicaz saniyede biter. aslantepeye gitse de gs daha rahat bilet bulsak şu maçlara.
Mesaj tarihi:
Yok böyle bişi ya satışa cıktı 2dk sonra kapalı ve eski acık bitti yeni acık bileti alacaktım vazgectim almıyorum.

allahım işe bak ya :S şaka gibi iptal ettim siteyi kapattım bileti satın aldınız dedi yok böyle bir olay
Mesaj tarihi:
abi o degil ortalık karıştı.

UA forumlarında link verdim adamların hepsi bilet aldık ama senin adın yazıyor dio :S

bende satış yapmadıgım halde bilet satın aldınız diye mesaj geldi garip bi durum
Mesaj tarihi:
Yok abi biletixin salaklıgı ben tam satın alma yerinin linkini verdim linkte benim SessionID oldugu icin benim account ile giriş yapmış saymış adamları.

garip ya tüm forum benim hesap üzerinden satın almış deli gibi mesaj geliyor telefona satın aldınız diye.
Mesaj tarihi:
feneri yenersek beşiktaş maçına kadar önümüz açık

7-8 maçlık bi seri yakalayabiliriz.fikstur ve oynicagımız takımlara bakınca cok zor değil
  • Yeni Oluştur...