Buzdolabi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ehen bu okulda kullandığım acc herkez biliyo bunu patideki şifreyi falan neyse Şimdi noir de gm olduk ve quest alanı yapıyorum ama questten stuck ile kaçmalarını engellemek istiyorum Stuck sistemimiz nebula stuck ile aynı hani stuck çekince xedit de bakınca stuck options adlı mavi virtuel stone gözüken Şimdi bana bir floor lazım üstünden geçince stuck hakkınızı emicek yada .sector.stuckengelle gibi birşey olursa çokdaha iyi olur da o sistem nedense çok güvenli değil gibime geliyor Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Way Chemi gozlerim doldu. ;) Quest olayınız nasıl bilmiyorum. ama bunu engellemenin bir çok yolu var. mesela ufak bir function yazıp Stuck zamanlayıcısını milletin eline tutuşturursun. Stuck kullanmasını engeller. Questte olanlara bir tag verilir. Bu taga sahip olanlar Stuck kullanması engellenir. daha ornek yazılabilir[signature][hline]Icq : 162015742
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Jailde stuck kullanılmıyor değilmi ? Al sana sorunun cevabı Map'Den ayarlarsan Jail sisteminden'de faydalanırsan yaparsın zor birşey değil [Bu mesaj plus tarafından 24 Mayıs 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 O alana bir region verirsiniz, stuck cekilmesine araci olan dialog'da da region quest alani ise return 1 seklinde engellersiniz.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 olm sen sorsana bana msnden filan ne gerek var yane :D
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 regiontype ve events işini görür. olmazsa yeni itemlede yaprsın.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 tag vererek hallede bilirsin bu isi ama stuck menusunun acma buttonuna sunu ekliceksin. bunu menude kı stuck button mesala OnButton=2 IF(0=0) vs... sende quest de aldıgın kisilere .xtag.gitmeulem 1 dersen o stuck menu yu acamazlar ve ordan kacamazlar :) ha onları gonderirken .xtag.gitmeulem 0 demeyi unutma yoksa birdaha kullanamaz [Bu mesaj Bald_Mafia tarafından 24 Mayıs 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Yav şindük:) Quest şöyle anlatiyim (R) Questte insanlar 2 takıma ayrılır Red ve Blue ve her red blue teamin takım spawnlarında vendorlar bulunuyor bunlar blues armor weapon ve red armor weapon satıyorlar hertürlü armor ile weapon 1k Oyuna çıkarken CS tarzı vendordan silah ve zırhınızı alıyorsunuz yolda heal ve reg spawnları var Ve herkezin bir loot bagi var lootladığınız kişilerin armorlarını ve silahlarını bu bage atıyorsunuz sonra GM gelip paraya çeviriyor bu lootları(kestikce para geliyor yani) Loot bag 010 attrli oynamıyor ve newbiefield loot bagin içinde 2 tane invis boulder var 200 kilo ağırlık yapıyor bu sayede insanlar bütün regleri çantasına doldurmaktan vazgeçiyor ve item açlığı yapamıyor Fİxliyemediğim 2 etken var Birincisi STUCK olayı İkincisi ise red teamin itemleri red team loot bag e, blue teamin itemleride blue team bage girmesini engelliyemedim Bu 2 olaya çözüm gelirse çok sevinirim Stuck a o alanda stuck çekilmesini engelliyecek bi şekilde nasıl yapabilirim tam detaylı açıklama lazım:) 2. sinede baglere ve itemlere bi script yaparak olur bence onada bir çözüm olabilirmi? Not: Bütün silahlar +6 ve armorlar verite Renkleri red: 020 blue: 02 İsimler Red Teams Armor ve Red Teams Weapon gibi gidiyor Lootlar bagler Basket şeklinde Help me:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Bald_Mafia, 24 Mayıs 2004 16:51 tarihinde demiş ki: tag vererek hallede bilirsin bu isi ama stuck menusunun acma buttonuna sunu ekliceksin. bunu menude kı stuck button mesala OnButton=2 IF(0=0) vs... sende quest de aldıgın kisilere .xtag.gitmeulem 1 dersen o stuck menu yu acamazlar ve ordan kacamazlar :) ha onları gonderirken .xtag.gitmeulem 0 demeyi unutma yoksa birdaha kullanamaz [Bu mesaj Bald_Mafia tarafından 24 Mayıs 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Hmm bu çok açıklıyıcı mesela Bunu bir floor a nasıl yapabilirm queste en az 50 kişi katılıcak gateden gelicek ve yürücekler geri dönüş gatesinede xtag.gitmeulem 0 yapan bi floor koyarım cillop olur Bunun üstünden geçene etkinleştiren bi floor olaraktan yazabilirmisin yani yeni bi item olucak (invis olmalı)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 En basiti oraya bir region verip stuck menüsü scriptiyle oynamaktır yani.. Region verip stuck scriptinde her button un altına o region daysa return 1 yaparak işlem yapmamasını saglarsın ve sysmessage eklersin Bu durumda stuck yapamazsınız gibi.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk.
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bir yeni item yap altina ON=@Step src.tag.gitmeulem 1 src.go "gitcekleri quest alani" src.sysmessage Bu alanda stuck kullanma hakkiniz elinizden alinmistir vs... oburunude src.tag.gitmeulem 0 yaparsin bunu nerden cıkcaklarsa oraya koy ordan cıkarken sıfır yap nereye gonderceksen oraya gitsinler :P [Bu mesaj Bald_Mafia tarafından 24 Mayıs 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 pardon iki tane olmus [Bu mesaj Bald_Mafia tarafından 24 Mayıs 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 regionla çözmek daha uygun olur gibi src.region = questAlani ise return yaparsın. böylece yok efendim ben stuck olamıyorum, yok bu adam quest alanında stuck oluyor gibi bahaneler olmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ayrıca on step triggerını kullanmanızı da tavsiye etmem. her adımda birşeyler kontrol ettirmek, birşeyler yaptırmak pek akıl karı değil gibi[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar