BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Şimdi diceksiniz bize ne... Ama olay gerçekten trajikmik. Adı fuhuş skandalına karışmış. Skandalda şudur: eve kadın çağırmış telefonlar. Az önce ligtv de programa konyaspor basın sözcüsü bağlandı. Olayı anlattırdılar, futbolcu telefonla eve kadın çağırmış dedi. Sinan engin de bu kadar mı dedi. Adam evet dedi. Sinan Engin gülmeye başladı. Ama adam sonunda ağzından şunu kaçırdı. Şehir kaldıramazdı bunu. Sinan Engin de izmir olsa olmazdı filan dedi. adam hak verdi. Ama beni benden alan cümle Sinan Enginden geldi: "Çocuk bekar. Kız bulamıyorsa n'apsın?" burda gülmekten öldüm işte. Erhan Albayrak'a sordular olayı. O da utanıyor ve bir kızla telefonda konuştum diye sözleşmem fes edildi dedi. Garip yani gerçekten. Ama konya'da deli gibi alkol tükedilirken bu olay ortaya çıktı diye kovulması komik de acıda. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oha izmire bi de fuhuş şehri damgası vurmuşlar pes ama "şehir bunu kaldıramaz" ne demek ya, koskoca konya erhan albayrak'ın uçkur zevkini mi düşünecek herşeyi bırakıp? traşı kessinler de takımı kümede tutsunlar, o zaman görürüz konya küme düşmeyi kaldırabilecek mi kaldıramayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konya; %65 akp %15-20 sp olan bir ilden bahsediyoruz. gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 BiTcH_oFBaT said: Ama beni benden alan cümle Sinan Enginden geldi: "Çocuk bekar. Kız bulamıyorsa n'apsın?" burda gülmekten öldüm işte. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Masquerade said: Konya; %65 akp %15-20 sp olan bir ilden bahsediyoruz. gayet normal. yok be alakası yok, o hayat kadınlarını komşu ilden getirmedi ya erhan, onlar da konyada çalışıyorlardı elbette. konyalının müslümanlığı meşhurdur da o ancak yaş 50yi geçtikten sonra olur, 50 yaşına kadar millete rezil olmamak kaydıyla herşey mübah. akp vb'nin o kadar oy alması da tövbe etme metodudur. kütüğü hala konyada olan biri olarak yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sinan engin ayrıca şunu da dedi. bjk deyken bizimde 2 oyuncumuzun adı böyle bişekilde geçti ama biz tanıdıklar vasıtasıyla bunun üstünü örttük dedi. abi adam bekar kime ne anlamıyorum ki. basına çıkmasa olay kimse bişey demicek. bugün suudi arabistanda genelev mantığı nasıl bilen biliyor yani. öyle mi olsun diye sorguluyor insan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sinan Engin beşiktaşta Ali Cansun la Okan Koç u kızlarla basmıştı efsanevi anlatmıştı olayı bulun bi yerden dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 geneleve gidiyosun, kızı beğeniyosun, hemen orda imam nikahı kıyılıyor, işin bitince de boş ol çekip çıkıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kuranda açık bulmuş adamlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 açık denmez ona. abuse denir. gm çağırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 page i arapça mı atıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 BiTcH_oFBaT said: geneleve gidiyosun, kızı beğeniyosun, hemen orda imam nikahı kıyılıyor, işin bitince de boş ol çekip çıkıyosun. Cons said: kuranda açık bulmuş adamlar ahaha Bu gerçek yalnız . Arkadaşım qatar'da calısıyor orda böyleymiş. Polis bastımı imam nikahlı eşim diyorsun ve gerçekten koftiden bi imam nikahı kıyıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Cons said: kuranda açık bulmuş adamlar ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yalnız ilk kez olan bi olay değil bu =) http://arsiv.fotomac.com.tr/2004/07/12/tra107.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adına da derler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar