DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Merhaba arkadaslar, Benim bir blog sitem var imzamda var adresi. Cogunlukla diger bloglarda bir emo havasi var hep siyah arkaplanlar, gotik yazilar vs. ben oyle sevmiyorum hic ama cok renkli de sevmiyorum, gittim diablo 3 un fansite kitinden arkaplanlari aldim bence guzel durdu. Sizden istedigim blogtaki bannera bakmaniz. Cok cirkin. Cok salak birsey hemde. Simdi ben boyle eskiden oynadigim birkac oyunun icinden karakterler falan olsun istiyorum bannerda, orda olan yazilar da olsun, hepsi olmasa da olur. O pangaeayi falan niye koymusum hicbi fikrim yok. Sizden ricam vakti olan bi arkadas varsa icinde Diablo, Abe's oddyseyy, monkey island oyunlarindan karakterler olan bir banner yapabilir mi benim icin? Ne istedigimi de tam bilmiyorum, yeteneksizim eheue. Bana banner yapana opucuk vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 vize olmasa yapardım, 17sinden sonra hala ihtiyacın olursa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ihtiyacim var valla. aklima geldi soyle beynini agzina atan bir kafa falan olabilir. hmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Cizim mi istiyosun fotosok tarzi bisey mi fotosok tarziysa pm atarsin ugrasirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fotoshop tarzi bisey istiyorum ben dusunuyorum biseyler de beceremedim bir turlu dur pm atim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Yolla tam neler istediğini bana hemen halledelim. Bide sitenin adresinide ver... İmzanda yok zira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 DiadanLocke said: Merhaba arkadaslar, Benim bir blog sitem var imzamda var adresi. HACI SENİN İMZAN YOK Kİ!11 hani adres ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 imzami silmisim lol kusura bakmayin. koydum gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/6508/beynimiyedim.jpg Değiştirmemi istediği alan, bölüm, şekil, font vs varsa söyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar