Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 nice senelere[signature][hline]Where is Anatolia? I Love Anatolia!...
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Artık doğduğuma göre herkese pek çok teşekkür ederim. Sabah sabah keyfim yerine geldi, sağolun varolun =] denth : lol. yine de yuvarlak diiller en azından =P SwZ : Var ya bi tane account, öbürünün ne olduunu bile unuttum, onu açarsam bunu banlerim ehe puma : banden kaçılmaz ;P arkeyn : bi dur kardeşim iki dakka, insana doomgününde acele ettiriyorsun alala fiz : sen aldırma bunlara, tembel patiler işte, dün herkesi bi arada kutlayıp aradan çıkarmaya niyetlendiler beni de, ondan erken açıldı topic =P
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 asıl doğum günün de kutlu olsun nefircim :) *!avatarı iliştiriverir*
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ilk mesajım, doom günün kutlu mutlu olsun... bol metalli günler dilerim :-P(teey teeey)...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Nice senelere...[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Hehe erken atlamadık bu sefer tam gününde kutlayalım şu önemli günü :) Hepi börtdey efem, nice mutlu yıllanmalara :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 nice senelere nefr :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 doom günün kutlu olsun forumun en yardımsewer görewlisi p.s: nice mmorpgli günlere dicem de oynayıp oynamadığını bilmiorum. oynuo musun?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Öne çıkan mesajlar