Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bakarmısınız bu paradise gump patcher i kuruyorum.Uo nun içine atıyorum gumpart.mul not found diyor.Halbuki gumpart.mul dosyası var belgelerimin ıcıne attım gumpart.mul dosyası ile beraber yine ayni şeyi dedi ne yapabılırım ?[signature][hline]Grandmaster Developer
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 onun bir ayar dosyası olacak onun içine uo klasörünün içindeki alakalı dosyalarının yolunu yazacaksın C:Program FilesUltima Onlinegumpart.mul gibi
Sphere Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Yok abi sadece Load diye bir buton var başka da hicbirsey yok.Onada tıklayınca gumpart.mul dosyaı yine gumpart.mul not found diyor.[signature][hline]Grandmaster Developer Beni Görmek İsteyen : WwW.8aeglence.CoM.Tr.Tc adresinde Arkadaşlar bölümünde Çağlar yani Owner'in Tipini Görebilir :D
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 O sorun gump in bazi versiyonlarında var son versiyonunu çekiniz.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 gumpart.mul ve istediği tüm dosyaları Paradise'nin olduğu yere atın. fileloc.cfg'yi açıp direk dosya adlarını yazın gumpart.mul verdata.mul gibi[signature][hline]Saygilarimla....
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Gumpart.mul ve istediği tüm dosyaları Paradise Ile Birlikte Uo Klasörünün Icine Atın Fileloc.cfg'yi açıp Direk dosya adlarını yazın ... C:Program FilesUltima Online 2Dgumpart.mul Gibi ... (Not=Ultima Online Nereye Kurulu Ise O Dizin Yazılcaktır Örn=D:OyunlarUltima Online 2DGumpar.mul Gibi) ..[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená [Bu mesaj RaVena tarafından 24 Mayıs 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar