LethE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 beyler oyun bana FILES=38!!! Set FILES=40 in ur config.sys dio orda oyle bişi yok[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 kızma nukem takılıyo sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ehhee arkadaşım eleman paso laf sokarız birbirimize, aha bak oda bana sokmuş nukem. Asıl bu tepki niye? Kim gereksiz tepki veriyor?[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki: kedinin poposunada gazete ile falan vurma, banlarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Nukem bak yukarda yada bi onceki sayfada ( emin deilim ) verilen link den oyunu inidr ( benim ilk indirdigim oyun sorunluymnus o yuzden çalışmamış. ) http://vdmsound.sourceforge.net/files/VDMSLaunchPad.v1.0.0.7.zip Bu adresten vdm sound u indir ve u8w dosyasına sag tusla tıklayıp Play with VDMS de.[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 SApıtıcam biri yardım etsin dehşetengiz şeyler yaptım gittim guselinden bir gard ın canına kıydım balta aldım sora baran die bi gard geldi sivile daldım die bana ates dopu attı beni dop etti kafam govedem ayaklar felam etrafa daıldı sora yukarda akrebimtrak bisi wardı ona daldım beni eziqledi. Ya napıcam bi solein quest muest alınıo mu yada necro mecro nasıl olunuo?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 oyun elimde patladı. çalıştıramadım Rest Avatar falan bişiyler diyor. Termination error diyor sonra. of of kafa kırıyo bide utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 http://members.iinet.net.au/~rsd/six.html Bu adres sorunumu çözdü. Aynı sorun sizdede varsa buyrun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 beler bu forumm hep up kalsın :) gecemedigimiz yerler yada nası gececegimiz seklindeki seyşeri konusalım. Ve ilk bolumde napıcaz felam bi soleyin Bs vendor vs. de goremeim ben bi tek taverna gordum tum evlere de girdim. Traf buyusu vs. de yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bak u8 dosyaqsını sil u8w yi calishtır sana yeni bi u8 yaratıyo ordan giriyon files=38 olama zulahn files=40 olcak dio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Giriyosun Çalıştıra. msconfig yazıyorsun. Sonra orda config.sys görcen , gir oraya. Yeni de ve FILES=40 ekle. Bilgisayarına restart at. Sonra gir ve oyna. Valla ben full plate olmuş bir vaziyette geziyom. Tam quest bulamadım ama baya geliştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Lethe oyunu vdmsound ile mi çalıştırıosun ? Abandon Loader ilemi ? Yoksa win95 yada dos 6.22 açılış disketi ilemi :D VDMsound ile çalıştırmaya çalışıosan o sorun olmaması lazm çünkü vdmsound install edildiği dizindeki config ve autoexec dosyalarını kullanır. Kendi config.vdms dosyasındada FILES=40 zaten.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bu arada havayı dövsenizde stat alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ya ii gusel de nasıl yaptınız siz ya bi kere bs den armor a tıklıom govdelik satmıo ki o :) Bi de bende de scimitar vs. war Stat kasmak nasıl ya yumrukla havayı dovsek oluo mu? Yoksa bi silahla mı dovecez?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Puahahahahaha ben çalıştıramadım valla bunu. General protection bişi bişi dio. zaten uo8w.exe çalışmıo. Dos'da siyah ekran beklio sap sap.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 VDMSound programını çekersen bu sorununu halledebilirsin sanırım. Ben öyle hallettim siyah ekran sorununu ( aynısorun bende de oldu ) Bu arada sinematik i kesin izleyin aban komik geldi :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yumruk oluyor . Ben 15 dk de 25 str 25 dex 50 hits yaptım öyle. Dahada artmıyor galiba. Gövde satmıyorda, bir evde leather gövde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ehehehehe vdmsound'u öneren adam benim bu forumda, tabiki vdmsound ile deniorum. Win2'da zaten vdmsound olmadan çalışmaz. Bazı oyunlar hiçbi şekilde çalışmıo zaten. Mesela Warcraft. VDMsound'suz çalışıo ama ses olmuo :D Bi de bende com portlar kapalı 2 mouse takılı biri usb biri p/s2, bazı oyunlar com porta bakıo, bulamayınca hata verio mouse yok diye vdmsound kullansanda :D [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 14 Şubat 2003 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ben annamadım yaw nası çalışacağını[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 giysi çaşdım zombie ye daldım zombie kayboldu. fln :P komi kabi bişi anlamadı mben harita yokmu harita[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ehe oyunu yeni yüğkledim oynamaya calısıyorum ama bana sunu bi anlatın hatırlayanlar yav napcam simdi olay nedir :) arada yaratıklar cıkıyor nasıl dalcam? kücük olanların üstüne yürüyünce eziyor ama büytüklere birsey yapamıyor. sonra nasıl skillere fln bakıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 vurmayı fln anladım ehe de tavsiyede bulunabilcek olursa seviriim[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Yanlış hatırlamıyorsam sağ mouse tuşuyla war mode a geçiyorduk.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Looke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ben anlatayim oyunda ne yapacagınızı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Looke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Önce bir magraya gireceksiniz... Magraya gitmek icin Mordea nın kalesının arkasındakı kapıya gıdın ordan iceri girin ve patıka yolu izleyin orda Troll filan olacak ordan magraya girin magranın içine ilerleyince karşınıza bir Su kenarı cıkacak... Korkmayın orda yapmanız gerek Sudakı taşlara atlaya atlaya karşıya geçmek zaten taştan taşa atlayınca karşıya gelıyorsunuz ve kilitli olan kapıyı açmanız lazım bir kaç kol var onları aşagıya indirceksiniz burda kapıyı açmak sizin yeteneginize kalmış kapının kilidi açılınca buyuk bir deprem olacak ve Platue adli gere cıkacaksınız oradan dumduz koşun ve kucuk bir ev var içeri girin.... Eve girince teleport olacaksiniz başka bir eve tuzakları geçıp ilerdeki kapıya gidin.. Ve Karşınızda Mythran Bu Thaumaturgy büyü ustadı Mythran ona para verip bir kitap alın ve yeni büyüler ögrenin ondan sonra evini dolaş%Fım bir kaç kol var onları aşagıya indirceksiniz burda kapıyı açmak sizin yeteneginize kalmış kapının kilidi açılınca buyuk bir deprem olacak ve Platue adli gere cıkacaksınız oradan dumduz koşun ve kucuk bir ev var içeri girin.... Eve girince teleport olacaksiniz başka bir eve tuzakları geçıp ilerdeki kapıya gidin.. Ve Karşınızda Mythran Bu Thaumaturgy büyü ustadı Mythran ona para verip bir kitap alın ve yeni büyüler ögrenin ondan sonra evini dolaşın ve Mordea nin kalesine olan teleportu açın ordan buraya birdaha bukadar yol ugraşmadan gelebileceksiniz.... Mythrandan büyü kitabi ve bir kaç büyü ögrendıkten sonra Necromancerin yanına gidin... Lothian adlı adam eski bir necromancer ve ölmek üzere onun yardimcisida Lothianı Toprak tanrisi olan Mountain King e vermek istiyor. Adam size birkaç quest veriyor ve karşılıgındada ödül olarak Bir Necromancer yapacak sizi... sizden birkaç büyü otu toplamanızı vDn ve Mordea nin kalesine olan teleportu açın ordan buraya birdaha bukadar yol ugraşmadan gelebileceksiniz.... Mythrandan büyü kitabi ve bir kaç büyü ögrendıkten sonra Necromancerin yanına gidin... Lothian adlı adam eski bir necromancer ve ölmek üzere onun yardimcisida Lothianı Toprak tanrisi olan Mountain King e vermek istiyor. Adam size birkaç quest veriyor ve karşılıgındada ödül olarak Bir Necromancer yapacak sizi... sizden birkaç büyü otu toplamanızı ve Mordeada olan bir bıcagı almanız gerekiyor yatak odasında bıcak ama dıkkat yakalanmayın Mordea nın hizmetcisi olan bir kadından bir anahtar almanızı istiyor bu kadın Mordeanin kalesinde oluyor genelde yada kendi evinde kadından evinde iken alabilirsiniz.. Anahtarı Kutuyu açmakta kullanın.. Necro Otlarınısa Platue den yanı Mythranın evine teleport oldugunuz yeri biraz araştırarak yukarı dogru yürüyerek bulabilirsiniz... Herşeyi tamamladıktan sonra Lothiane Mordeada olan bir bıcagı almanız gerekiyor yatak odasında bıcak ama dıkkat yakalanmayın Mordea nın hizmetcisi olan bir kadından bir anahtar almanızı istiyor bu kadın Mordeanin kalesinde oluyor genelde yada kendi evinde kadından evinde iken alabilirsiniz.. Anahtarı Kutuyu açmakta kullanın.. Necro Otlarınısa Platue den yanı Mythranın evine teleport oldugunuz yeri biraz araştırarak yukarı dogru yürüyerek bulabilirsiniz... Herşeyi tamamladıktan sonra Lothianı çıragı Mountain King e verecek ve cok güzel bir tören olacak bir necronun ayrılışı ve yerine başkasının geçmesi... Necro olduktan sonra Ustaniz size bir görev verecek görevse Mountain King e gidip Lothiani size bagışladık die iletmek... Necro binasinin arkasinda bir perili yer var hayaletler filan var oraya gidin ve Mythrandan aldiginiz bir büyüyü orda kullanın ordakı duvar açılacak ve ölüler şehrine dogru yol alacaksınız (Mythranın bir büyüs%Fı çıragı Mountain King e verecek ve cok güzel bir tören olacak bir necronun ayrılışı ve yerine başkasının geçmesi... Necro olduktan sonra Ustaniz size bir görev verecek görevse Mountain King e gidip Lothiani size bagışladık die iletmek... Necro binasinin arkasinda bir perili yer var hayaletler filan var oraya gidin ve Mythrandan aldiginiz bir büyüyü orda kullanın ordakı duvar açılacak ve ölüler şehrine dogru yol alacaksınız (Mythranın bir büyüsü diye hatirliyorum Necro büyüsüde olabilir) Bundan sonra karşınıza cok büyük bir kayıp şehir cıkacak burda diger 2 büyü okuluna ve bir sürü queste ulaşcaksınız ve oyunda bir kaç Quest item var mesela özel silahlar ve özel zirhlar bunları siz keşfetmeniz gerekior ben oyunu bitireli cok uzun zaman oldu ve bu tüm quest eşyalarınada sahıp oldum gerçekten bir klasik diyorum herkeze kolay gelsin başarılar.... Oyun hakkinda birşey sormak isteyen olurssa bana icqdan ulaşsın... 1615978 icq numaram.... [Bu mesaj Looke tarafından 25 April 2003 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Looke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Abi okadar yazdim ama hep yazilarim bozuk bozuk gelmiş anlamadım gitti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar