Berk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Yüledim XP 2kde çalışmayan XCOM burda çalıştı =) dune 2 de çalıştı[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ya ben abandon loader ı cozemedim nası yapcam?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Berk nası calıstırdın xp de? Ultima calısmadı demi :( [hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. [Bu mesaj bravecik tarafından 11 Şubat 2003 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: Hairband, 10 Şubat 2003 13:23 tarihinde demiş ki: bendede war ama çalışmıyor Pagan Uo2 çalıştı pagan çalışmadı zamanın oyunu bea Süperdi[hline]Firehouse I live my life for you Pagan Uo2 ne?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ARKADASLAR SAKIN KAZAA KULLANMAYIN BENIM MAKINAYA VİRUS GİRDİ BENJAMİN VİRÜSÜ SAKIN SCAN YAPIN VE DELETELEYİN VİRUSLERİ KAZAA YIDA KÖKLEYİN HARDİSKTEN DERİM[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 niye exe indirirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ben kazaa'dan (normal kazaa, şu an kazaalite var) Jedi Knight : Dark Forces 2 'yi indirmiştim. Hiçde virüs yoktu valla :D Abandon Loader'i tam olarak hatırlamıorum. Listeye sanırım ekliodun. Oyunun .exe dosyasını, bazı ayarları yapıodun. Sonra listeden seçip çalıştır diodun felan. VDMsound project'de bir tür command prompt emulatörü. Ses kartı ve ekran kartını emule edio dos'un anlayabileceği şekilde. Yükleyince sağ tuş menüsüne bi seçenek eklenio. Kurulumdaki ayarlar ile ben oyun çalıştırabiliorum. Run with VDMS diye bi seçenek çıkıo .bat, .com ve .exe uzantılı dosyalara sağ tuşla tıklayınca. Yinede bazı oyunlar çalışmayabilio. Mesela Warcraft 1.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ben de Visual Basic' i yüklemiştim, Cd key de vardı da birisi virüsmüs. Tam klasörüne gittiğim anda Anti Virüs devreye girdi... Saolsun... Yani annayacaınız mutlaka bi anti-virüs yazılımı edinin exe alacaksanız kazaa'dan fln [Bu mesaj flyblast tarafından 11 Şubat 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ya benim Ultima 8 çalışıo bi an, sora bi mesaj çıkarıyo 0,3 sn içinde restart atıyor. Virüs diil de, 98 de de böle yapması garip. Bi de Yuklerken memory olarak 900 bytes mı ne diye görüyor. İstediğinin 1/3' ü kadar memory görüyor. Oysa benimki 512 Mb ! Nası çözecem yaaa [Bu mesaj flyblast tarafından 11 Şubat 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ya Pfff Calıstıramadım bende ki VDMSound sorunlu sanırım beta cekmistim sorunlu buyuk ihtimal baska cekecem simdi isallah olur. Bi de VDM Sound ile calıstır dedigimde Iexplorer hata werdi vs. dio orda 3 secenek war iptal yoksay devam. iptal diince kapatıo devam diince bir sure sora iexplorer yanıt wermir hata raporu gonderem mi dio.yoksay diyince tekrar aynı hatayı werio. Sorun nedir sizce ben prog dedim ama[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ya bana su VDMSound'un adam akıllı calısan bi html si olan sitesini wersenize hemde dl yapabilecegim ( kendinizde deneyip de calısmıs olan ) Bir kisi bunu bana soylerse cok mutlu olucam ilk verilen html yanlıs demin ben bisi cektim bozuk simdi yine bisi cektim bu sefer de acmıo delirecem[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Olay Su beler Sanırım U8 sorunlu Kazaa dan indirmistim saten sorunlu olma ihtimali yuksek. Fatal Error 286.3330: General protection fault detected. Altta gereksiz baska seylerde yazıo bu sorun nedir beler bilen war mı[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ya Up ama Su sorunun nerden kaynaklandığını bulana kadar bu forumu up lıcam :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 SİZE TERTEMİZ BİR U8 VEREBILIRIM HATTA 9 MU 7 Mİ NE ama abim sildi euaheuhae :( veremiyecem :)[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 OFFF Yinede AP!!!![hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 UP![hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Değerimi bilin , yarım saattir arıyom anca buldum. Şayet imeshtede varda gözüm tutmadı. Ultima 8 Pagan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Şimdi dikkat ettimde oyun 16mb. Pagan bu kadar değildi diye hatırlıyorum. Bu sanırım modeifiye edilmiş hali. Grafik kalitesi daha yüksek , ss lere baktığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 arkadaşlar 18 yada 19 mb falan deil en babası 8mb dir ben çünkü adamdan garanti aldım 8mb dir dierleri değişik olabilir dedi bana Adam Amerikada tabe abim sayesinde chat yaptım Dedi Bana 8mb dir gerçeği diğerlerinde hata cıkabilirdedi bilmıom yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ulan çalışırsa war ya dileyin ebnden ne dilerseniz GralSın war ya ne d,iim zuper ya[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 doanload tkaıldı bende :([hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 brave senden Bana daoc Box almanı istiyorum :P Ben sana wallaha verırıdım ama bilgisayara format atıldı[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 16 mb normali, ben indirmiştim önceden netten. Gayet güzeldi hiç bir sorunu yoktu, ayrıca soundblaster cdsindeki oyunun aynısıydı yani bazı kendinibilmezlerin dediği gibi öle grafik güzelleştirmesi falam yok.[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki: kedinin poposunada gazete ile falan vurma, banlarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Abi Calıstı hemde Super Calıstı ( VDMSound ile ). Ama cok gusel calıstı yakında ses problemini de halledersem mukemmel olur. Fakat sıra geldi en buyuk soruna. BEN İLK BÖLÜMDE NAPACAMMMM :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 topaç soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar