Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima VIII PAgan?

Dark_Age_ci

Öne çıkan mesajlar

said:
Hairband, 10 Şubat 2003 13:23 tarihinde demiş ki:
bendede war ama çalışmıyor Pagan Uo2 çalıştı pagan çalışmadı zamanın oyunu bea Süperdi[hline]Firehouse I live my life for you

Pagan Uo2 ne?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kazaa'dan (normal kazaa, şu an kazaalite var) Jedi Knight : Dark Forces 2 'yi indirmiştim. Hiçde virüs yoktu valla :D

Abandon Loader'i tam olarak hatırlamıorum. Listeye sanırım ekliodun. Oyunun .exe dosyasını, bazı ayarları yapıodun. Sonra listeden seçip çalıştır diodun felan.

VDMsound project'de bir tür command prompt emulatörü. Ses kartı ve ekran kartını emule edio dos'un anlayabileceği şekilde. Yükleyince sağ tuş menüsüne bi seçenek eklenio. Kurulumdaki ayarlar ile ben oyun çalıştırabiliorum. Run with VDMS diye bi seçenek çıkıo .bat, .com ve .exe uzantılı dosyalara sağ tuşla tıklayınca. Yinede bazı oyunlar çalışmayabilio. Mesela Warcraft 1.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Visual Basic' i yüklemiştim, Cd key de vardı da birisi virüsmüs. Tam klasörüne gittiğim anda Anti Virüs devreye girdi... Saolsun...

Yani annayacaınız mutlaka bi anti-virüs yazılımı edinin exe alacaksanız kazaa'dan fln

[Bu mesaj flyblast tarafından 11 Şubat 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim Ultima 8 çalışıo bi an, sora bi mesaj çıkarıyo 0,3 sn içinde restart atıyor. Virüs diil de, 98 de de böle yapması garip.

Bi de Yuklerken memory olarak 900 bytes mı ne diye görüyor. İstediğinin 1/3' ü kadar memory görüyor. Oysa benimki 512 Mb ! Nası çözecem yaaa

[Bu mesaj flyblast tarafından 11 Şubat 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Pfff Calıstıramadım bende ki VDMSound sorunlu sanırım beta cekmistim sorunlu buyuk ihtimal baska cekecem simdi isallah olur.
Bi de VDM Sound ile calıstır dedigimde Iexplorer hata werdi vs. dio orda 3 secenek war iptal yoksay devam. iptal diince kapatıo devam diince bir sure sora iexplorer yanıt wermir hata raporu gonderem mi dio.yoksay diyince tekrar aynı hatayı werio. Sorun nedir sizce ben prog dedim ama[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana su VDMSound'un adam akıllı calısan bi html si olan sitesini wersenize hemde dl yapabilecegim ( kendinizde deneyip de calısmıs olan ) Bir kisi bunu bana soylerse cok mutlu olucam ilk verilen html yanlıs demin ben bisi cektim bozuk simdi yine bisi cektim bu sefer de acmıo delirecem[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay Su beler Sanırım U8 sorunlu Kazaa dan indirmistim saten sorunlu olma ihtimali yuksek.
Fatal Error 286.3330: General protection fault detected.

Altta gereksiz baska seylerde yazıo bu sorun nedir beler bilen war mı[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sosyal ağlarda paylaş

16 mb normali, ben indirmiştim önceden netten. Gayet güzeldi hiç bir sorunu yoktu, ayrıca soundblaster cdsindeki oyunun aynısıydı yani bazı kendinibilmezlerin dediği gibi öle grafik güzelleştirmesi falam yok.[hline]karakedi, 10 Şubat 2003 15:24 tarihinde demiş ki:
kedinin poposunada gazete ile falan vurma, banlarım :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...