Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima VIII PAgan?

Dark_Age_ci

Öne çıkan mesajlar

ultima VIII pagan da yardım edebilirim sanırım. oyunu oynayalı yaklasık bi 8 sene geçti ama hala cogu yerini hatırlıyorum. haaytımda oynadıgım en iyi oyundur :)

tabi şimdiki oyunların grafigi müzigi atmosferi vs ile kıyaslamamak lazım, ama o zamanların teknolojisine göre süperüstü bi oyundu. hoş bana göre hala dünyanın en iyi oyunu :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima VIII Pagan III
aah, SoundBlaster 16 nın kutusundan çıkan cd de ilk yüklediğim oyundu. Spincrus abimle yakın arkadaştı ve Ultima 8 oynadığımı duyunca kudurmuşlardı okulda yatakhanede (ben telefonda söylemiştim bunu) hala hatırlarım başlangıcı, inventory hala aynıdır UO da da... Sonra bi iskeleye gelirsiniz, bi kadının idamı yapılır, bütün günüm guard kesmekle geçerdi :) Anlamazdım ufaktım o zaman[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 09 Şubat 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Sonra bi iskeleye gelirsiniz, bi kadının idamı yapılır, bütün günüm guard kesmekle geçerdi :) Anlamazdım ufaktım o zaman[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Cok Gusel ya :) . Nerden indirebilirim kac mb?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kadın idam edilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam, bir adam idam ediliyordu karısı da ağlıyordu. Hatta kadın terziydi şehirde ağlarken bulabiliyordun onu. Çok güzeldi yav, bende soundblaster cd sinden yüklemiştim. Wing commander falanda vardı o cd de. Bende anlamamıştım küçük olduğum için şu batlayan flasklardan alır çocukların yanına dizer, sonra da cesetlerini suya atardım. Eheh birde böle manyak bir haz alırdım bundan..
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima 8 pagan bende derin etki birakan oyunlardan biridir. Oyun bir kere cok kapsamli, oyunda necro, thamaturgist, thaugist ve sorcerer oluyorsunuz herbirini olurken birsuru testlerden falan geciriolar sizi cok super islenmis konular var, tek kelime ile harika bir oyun.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yazlıkta odamın kapısında yıllar önce astığım eşek kadar posteri hala duruyor
pentagram içinden canavar eli çıkmış eliniçinde plateli bir savaşçı duruyor[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw 98' de çalışmıyor bu.... Zati Xp li olanından ümidi kestim de, 98 de niye çalışmıyor bu oyun ???? :([hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Sosyal ağlarda paylaş

XP için bi de şunu deneyin

.exe uzantılı dosyaya bi sağ click
properties/özellikler
Compability/ Uyumluluk(sanırım)
Run This program in compability mode for/bu programı uyumluluk modunda çalıştır for(?!?)
Check boxa bi click
Ordan Windows 95 seçin

ben bikaç oyunu bole çalıştırdım.
bikaç oyunu da extended memory ayarlarını kurcalayarak çalıştırdım.
pek çalışmayan oyunum olmadı. yani kurcalayınca oluyo genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...