Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Evet Arkadaslar Ben bir sürü ultima VIII VII black isles falan indirdim yardım edecek warmı? ne ise yararlar_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Topigi Bilgisayar Oyunlarına tasıyorum. Muhtemelen orda daha cok yardımcı olunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ultima VIII pagan da yardım edebilirim sanırım. oyunu oynayalı yaklasık bi 8 sene geçti ama hala cogu yerini hatırlıyorum. haaytımda oynadıgım en iyi oyundur :) tabi şimdiki oyunların grafigi müzigi atmosferi vs ile kıyaslamamak lazım, ama o zamanların teknolojisine göre süperüstü bi oyundu. hoş bana göre hala dünyanın en iyi oyunu :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ultima VIII Pagan III aah, SoundBlaster 16 nın kutusundan çıkan cd de ilk yüklediğim oyundu. Spincrus abimle yakın arkadaştı ve Ultima 8 oynadığımı duyunca kudurmuşlardı okulda yatakhanede (ben telefonda söylemiştim bunu) hala hatırlarım başlangıcı, inventory hala aynıdır UO da da... Sonra bi iskeleye gelirsiniz, bi kadının idamı yapılır, bütün günüm guard kesmekle geçerdi :) Anlamazdım ufaktım o zaman[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Volfied, 09 Şubat 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Sonra bi iskeleye gelirsiniz, bi kadının idamı yapılır, bütün günüm guard kesmekle geçerdi :) Anlamazdım ufaktım o zaman[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Cok Gusel ya :) . Nerden indirebilirim kac mb?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Dark nerden indirdin bunnarı bende indirem[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 arkadaslar Benden alabilirsinizde Biraz Daha acarmısınız Bulamadım calıştırmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 oyunu yükle dos a gir ultima yaz oyun calisiyo cantan fln aciliyo ama war mode a gecince oyun gocuyo (yani bendeki oyleydi..)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bendede war ama çalışmıyor Pagan Uo2 çalıştı pagan çalışmadı zamanın oyunu bea Süperdi[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Xp Olsa gerek (Ah XP ah yedin beni ulan) :)[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bir kadın idam edilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam, bir adam idam ediliyordu karısı da ağlıyordu. Hatta kadın terziydi şehirde ağlarken bulabiliyordun onu. Çok güzeldi yav, bende soundblaster cd sinden yüklemiştim. Wing commander falanda vardı o cd de. Bende anlamamıştım küçük olduğum için şu batlayan flasklardan alır çocukların yanına dizer, sonra da cesetlerini suya atardım. Eheh birde böle manyak bir haz alırdım bundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Beinm hem Xp sistemde, hem de Win98 sistemde çalışmıyor. Nası iş ya ?[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ultima 8 pagan bende derin etki birakan oyunlardan biridir. Oyun bir kere cok kapsamli, oyunda necro, thamaturgist, thaugist ve sorcerer oluyorsunuz herbirini olurken birsuru testlerden falan geciriolar sizi cok super islenmis konular var, tek kelime ile harika bir oyun.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ya bende makineyi yeni formatladam xp yukledim calısmıcak mı simdi :( daha yeni cekiom[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ne yaziikki ole brave[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yazlıkta odamın kapısında yıllar önce astığım eşek kadar posteri hala duruyor pentagram içinden canavar eli çıkmış eliniçinde plateli bir savaşçı duruyor[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Offf :([hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ya konuyla alakasız olcak ama ben simdi kazaa v2.0 (yeni indirdim) dan Ultima VIII yı cekiodum.Traffic bolumunde ustte My Participation Level :Mediun (57 ) yazıo bu nedir ne anlama gelir ne ishe yarar?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Yaw 98' de çalışmıyor bu.... Zati Xp li olanından ümidi kestim de, 98 de niye çalışmıyor bu oyun ???? :([hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 XP için bi de şunu deneyin .exe uzantılı dosyaya bi sağ click properties/özellikler Compability/ Uyumluluk(sanırım) Run This program in compability mode for/bu programı uyumluluk modunda çalıştır for(?!?) Check boxa bi click Ordan Windows 95 seçin ben bikaç oyunu bole çalıştırdım. bikaç oyunu da extended memory ayarlarını kurcalayarak çalıştırdım. pek çalışmayan oyunum olmadı. yani kurcalayınca oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 xpmi yükleetireceksiniz gece gece ?=)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sorumluluk kabul etmem. aman grudge ole dedi de ben de bole yaptım sonra olmadı anlamam sonra :) risk tamamen size ait eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ya abandon loader ve nt/win2k/xp içinde vdmsound diye programlar var. ahanda vdmSound Project. http://aw.localhost.ee/aw/view/372.html naha bu da Abandon Loader http://abandonloader.gamport.net/[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 nası yani[hline]imalamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 98'de calıstır olayını denedim olmadı :([hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar