BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Kız arkadaşımla bu haftasonu Bursa yapalım dedik,Eskişehir'den gideceğiz. Gezilcek yerler değil de,Bursalı arkadaşlar şöyle güzel bir otel tavsiye ederse hoş olur.Termal,spa tarzı fantastik değil de normal,güzel bir otel.
Famy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben de bursada güzel yerleri öğrenmek istiyorum özellikle yemek yemek için tavsıyeleriniz varsa ??? ayrı konu açmayayım dedim yardımcı olursanız sevınırım..
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bursada iskender için Uludağ kebabçısı,eski garajda arada kalır salaş bir yerdir kazıktır ama kebabı kebab yapan taddır. İnegöl köfte için inegölde yol üzerinde Orhanı öneririm servisi falanda temiz ve güzeldir. Köfte için mudanya yolu üzerinde bursaray karaman istasyonun orada köfteci yusufta var çok bir özelliği de yok ama ucuzluk ve servis hızı açısından muhakkak görülmeli,oturuyorsun ve 1 dk içinde siparişin geliyor öle söyliyeyim. Pideli köfte için çarşıda saray pideli köfte var ama bendensinde fena değildir zafer plazanın oralarda Böle alternatif tadlar için biraz kazık olmasına rağmen ihsaniyedeki kırmızı pub ı tavsiye ederim özellikle tavuklu yemekler mükemmel Köfte için heykeldeki çiçek ızgara da türkiyedeki en iyi köfteci seçilmiştir,muhakkak denenmeli bu saydıklarım kafa yerler klasikleşmiş olanlarda var içlerinde ama iskender yicekseniz kesinlikle uludağ oda eski yerinde
Famy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 uludağ dediğin yeri biraz daha acabilir misin yanı semt olarak?? nerdedir? tesekkurler şimdiden..
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bursayı ne kadar biliyorsun onu da bilmiyorum ama eski garaj diye geçer,bursaraya binersen osmangazi istasyonunda iniceksin karşına kent meydani diye bir alışveriş merkezi gelicek onun karşısında arada sokaktadır,kime sorsan gösterir,salaş bir yerdir ve fiyatlar yüksektir uyarıyım baştan 2 kişi 1er etibol artı içecek 50TL tuttu geçen hafta
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 çok tesekkur ederim..bulabılırız umarım gittiğimizde..
Öne çıkan mesajlar