Rock Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Yeni konu açmamak ve hazır tartışılıyorken ben de sorayım. tbc öncesi bıraktığım 60 bir shamanım var. pvp için 80 kasmaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 değmez. dk aç 55 lvl den 2 saatte 60 oluosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 PvE healing için shaman kesinlikle, PvE dps için de shaman derim. Ama işler PvP'ye gelince olay değişiyor, druid hem daha mobil (her specte) hem de daha kolay oynanabilirliğe sahip. Yeni haliyle bile shaman oynaması en zor PvP class olarak kalacak sanırım, tabii hayatta kalmak için daha çok utility'e sahip olacak 3.1de (elemental ve enhance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yardımlar için teşekkürler, pve'ye yönelik düşünüyorum şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yani ben pve amaçlı kasıyorum ve kasarken son derece zevkli pvede de resto shamanın ne kadar etkili olduğu düşünülürse( patch gelecek daha) o kadar kötü yakıştırmaların yapılması yersiz sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Zaten PvE yapan kimse shamandan şikayetçi değil, tüm buildlerle yer bulabiliyorsun raidde. 25m raide kafadan 4 shaman alınabiliyor ki bu resto sayısı artarsa 5 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar