Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ulan filmdeki Sauron'un ateşten göz olup kulesinin üstünden etrafa ışın saçması normal mi geliyo da gidip Legolas'ı örnek gösteriyosunuz? Biri fantezi filmi, biri tarih (!) filmi. Karşılaştıracağınız filmleri iyi seçin. *Van Hooijdonk gibi yapar* Alla Alla![signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 azmodai senin dediklerine karşılık yazmamıştım bende zaten.her neyse burda fazla konuşmıcam sonra cüneyt koruyucusu diye anılırım.(ya bu arada show tv de seyrettim bi kaç saat önce, "savulun battal gazi geliyor" aşmış film...) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 herifler zamanında bilim kurguyla tarihi birleştirmiş işte daha ne konuşuyonuz scorpion king falan da onun gibi filmlerdi oku falan tutuyodu ama bişey demiyodunuz... ama helal olsun delikanlı adamlarmış zamanında iyi film yapmışlar her seferinde izlerim hiç kaçırmam.. eğlenceli oluyolar....[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 orta asyanın göbeğinde bir kaleye denizden vikingler saldırıyorsa bunu yazanıda çekenide bir yere kapatmak lazım[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 şu tartışmaların bitmesi için cüneyt arkının teknolojik bi film çevirmesi lazım ehe valla yeni filmlerini dört gözle bekliyom hepsi birer efsane[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 evet adam haklı karıstırmayın ...sizce filmin seneryosunu bızım battal gazının yonetmenıne verseler ve seneryo hazır ama sahnelerı bızımkılere cektırseler ustelık bas rolde cuneyt arkın olsa sızce ne olurdu[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Mighty_THoR, 19 Mayıs 2004 20:40 tarihinde demiş ki: orta asyanın göbeğinde bir kaleye denizden vikingler saldırıyorsa bunu yazanıda çekenide bir yere kapatmak lazım Ahahaha Helal olsun abi ne diyim. Gözyaşlarıma engel olamıyorum[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 orta asya'nın göbeğinde geçmiyor o "Tarkan Viking Kanı"'ndan bagsediyorsan.Zaten Tarkan Atilla'nın zamanında geçtiğinden dolayı Atilla'nın zamanında yaşayan Türklerin,Goth'lar Viking'lerle karşılaşıp savaşmış olduğu kesin birşey. Allam yine farkında olmadan dandik türk filmlerini korudum napcam ben ya ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bence hepsine sevgiyle yaklaşmak lazım. :D O zaman şimdiki filmlerden kat kat daha fazla hayal dünyasına götürmüşler milleti. Düşünsenize yalın ve sıkıcı tek düze biçimde kılıç sallayıp sürekli dayak yiyen biri olsa ne hayaller kalırdı ne gaza gelme. Zaten o dönem milletin yaratıcılığa ve hayallere ihtiyacı çok. Onun için cuk oturmuş. Zaten milliyetçi olayıda var yani bütün ele alınca aslında başarılılar.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ya ilk sayfayi okudumda.. yine "matrix'te neo ucuo ona nie bi se demion?" gibisinden bise demis biri.. Arkadasi gozlerinden opuyorum..uclemenin tamamini da seyretmistir kesin :) Edit:Lotr'a da laf gitmis arada tamamini okuyunca thread'in... Onlarinda gozlerinden opuyorum. [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 21 Mayıs 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Adam madara oldu ama şimdi ''Plasterm....Boru mu boru...'' :) puhahah reklama bak :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 psycho adamım cok ıyı ya bu boru ne oluyo ya oyle duvarlardan ucuyo benı koparan bısey daha cuneyt arkın cın kunkfu ustasıymıs kıbı bı yareketler yapıyo ve bırden boruya donusuyo BORUMU BORU boru gıbı adam...bu arada cuneyt arkının yenı fılımlerınıde gorduk neymıs babacan falan yıne kavga adam hıc dayak yemıyo ulan bızım kupluceye Gelse adamın donunu bıle calarlaR bıde bı guzel doverler o zaman ucsun havada bakalım ZUUHHAAAHHAAAHAAA[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar