wraog Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 1-Durduk yerde bilgisayarda gözle görülür bir performans düşüklüğü başladı. 2-Aynı durum kablo-net için de geçerli. 3-Bilimum ad-aware programı ile taradım aleti,ne trojan ne de spyware var. 4-Defrag filan da yaptım , yine birşey farketmedi. 5-Windows XP yerine Windows Me kullansam performansta bir artış olur mu?Yeni bir makina alsanız xp mi yükletirsiniz yoksa Me mi? Hepsini yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 kesinlikle me kurdurma derim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 XP ve RAM sorununu çözer. Tabi bu bahsettiğim legal işletim sistemleri için. Cracked olan sistemlerde her zaman sıkıntı yaratma ihtimali oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar