utopia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 türevi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 y'' ikinci türevi yada y^(2) diye de gösterebilirsin yüksek mertebeden türev misali. yaa öyle işte... o değil de integral hakkında hiçbişey bilmemek, yarın olacak matematik sınavında çıkacak olan integral sorularını yapamıcak olmak anlamına gelir biraz demi? neyse kopya çekerim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 liseeğğlii vardıyağ aho liseğli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 o ifade paydada değilse niye atraksiyonlara giriyorsun diyecektim ki fraksiyon lafı geçti, önümü ilikledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ünide kopya çekilmiyomu yoksa =( allahım ölürüm bi de anlamadığın derse yazılıdan 2 hafta önce mi çalışmaya başlıcam gidip =/ abov ben össye zevkine giriyim bu yıl gitmiyim üniye sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ööf be abi ne alakası var krediyle zekilikle. 5 saniye şunları çarpmak yapmayın allasen ciddi bir sorun bu yani siz bilirsiniz ama bence oturun düşünün üzerine. Çarpma işleminden bahsediyoruz burda. Özellikle mühendis falan olmayı düşünüyorsanız bence bu kafa yapısını şimdi değiştirirseniz sizin için faydalı olacak çünkü orda muhtemelen hayatınızdan hayat koparacak hesaplar yaptıracaklar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar