Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shubuo flört pakedini nasıl iptal edicem!!!

taz

Öne çıkan mesajlar

ya doritos adıne'ye isim uydurduk kontör gelsin diye geldi paketler kardeşim üye olunca 2.ye tekrar yollayınca kontör gelecek dedi 2 tane yolladım üye oldum cart curt falan hiç kontör falan gelmedi. abidik gubidik flört pakedi mesajları geliyo adamı uyuz ediyo! yok mu bundan bi kurtulma yolu?![signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
imdaat!
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe sokmuşlar kazığı desene
bende de gez eğlen vardı bende iptal ettirememiştim :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Shubuo'ya bir kez elini kaptıran bir daha biraz zor kurtarır. Her seyi evet evet diyip gecmekten biraz sıyrılmak gerekiyor.

2.12 turkcell, shubuo kapsamında tüm kanallar üzerinden verilecek olan hizmetlerin devamlılığını garanti etmeyip, bu yollarla yapılacak hizmetler/işlemler üzerinde değişiklik yapmak, eksiltmek ve azaltmak hakkını saklı tutar ve herhangi bir neden göstermeksizin içerik ve uygulama değişikliği yapabilir.

2.14 kullanici, işlemlerin geç veya hiç yapılmaması, bilgilerin her ne şekilde olursa olsun 3.kişilerce öğrenilmesi veya 3.kişilerin bu bilgilere ulaşması nedeni ile turkcell’in herhangi bir sorumluluğu ve bu anlamda turkcell’den herhangi bir hak ve talebinin olmadığını kabul ve beyan eder.

2.15 kullanici, işbu metne ilişkin olarak gerektiğinde turkcell tarafından kendisinden talep edilecek belge ve bilgileri turkcell’e derhal vermekle yükümlü olduğunu kabul ve taahhüt eder.

2.17 turkcell herhangi bir neden göstermeksizin herhangi bir zamanda shubuo kapsamında tüm kanallar üzerinden verilecek ve/veya kullanici’nın abone olduğu hizmetlere son vermek hakkına sahiptir.

3.1 kullanici’nın vermiş olduğu kişisel bilgiler, turkcell tarafından kendi müşterilerinin profilini belirlemek amacıyla kendi bünyesinde ve/veya diğer amaçlarla kullanılabilir ve/veya iş ortaklarıyla paylaşılabilir. shubuo kapsamında tüm kanallar üzerinden verilen bilgilerin ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek doğrudan ya da dolaylı zararlar nedeniyle turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir.

3.2 turkcell, shubuo kullanici hareketlerini (kullanıcının en fazla ilgilendiği sayfalar/servisler, en çok yararlandığı hizmetler vb.) takip etme hakkını elinde tutar. turkcell bu bilgileri, verilen hizmetleri daha iyiye götürmek ve kişisel pazarlama faaliyetlerine yön vermek amacıyla kullanabilir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Birde ekşisözlükten bir shubuoı zedenin feryadını buraya yazayımda tam olsun.

shubuo denilen zikkim bi skime yaramayacagini bildigi icin olsa gerek, yeni abonelerine bir aylik istedigin herhangi bir paketi hediye olarak sunuyor.
telefona gelen elli be$ mesajdan sonra (hediye paketinizi kullanmak icin ot yazip buna yolla, paket secmek icin bok yazip ona yolla, haber kanalini secmek icin pusur yazip ebene yola tarzinda zincirleme mesajlar..)
bir aylik hediye aboneligimizi ba$latiyor, ilk bir ay iyi guzel, sonraki ay gene mesajlar geliyor, mu$teri hizmetlerini aryoruz,boyle boyle niye boyle?

-ee efenim siz "yeni" yazip gondereceginize "abone" yazip gondermi$siniz, o yuzden siz iki aylik normal uyelik secmi$ oldunuz..

hadi yaa? ben bana gelen mesajda yeni yazmasina ragmen kicimdan uydurarak abone yazmi$im.. bak sen??

diyoruz mu$teri hizmetlerine yine boyleyken boyle bunu iptal edin adami sinir etmeyin..bir ay daha sonra bir mesaj daha bu ay shubo aboneliginiz ba$lami$tir.. bu ne ulan, elini veren kolunu alamiyor mu bu abuk subuk ne kendini ne hizmetini bilir kurumdan?

mu$teri hizmetlerindeki sakin amcalar da uyelik iptalini kendileri gercekle$tiremiyorlar, sadece ust kuruma iletebiliyorlarmi$ ama, $ikayetformuna gelince "ya siz yazin, ben ozellikle bunu belirtiyorum $u $u mesajlar geldi ben de yolladim diye iddia ediyorum bunu da $ikayet olarak yazin" deyince "hanimefendi siz yanli$ yazmi$siniz" diyerek forma, kullanici kayit oldugu paketten vazgecmek istiyor diye kafasindaki senaryoyu do$eyebiliyor.

shubuo bir koca ay once bu ayin sonunda iptal edilsin madem tamamen diye verilen talimati hice sayip yeni abonelik acabiliyor.

olm siz shubuo musunuz?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere merak edip üye olanlardan acaip para kırdılar zaten. Benim kuzen de merak edip anneannemi üye yaptırmıştı, ondan sonra anneannem gelen her mesajı shubuodan geliyodur diye açmamaktan arada bi kaç mesaj kaçırmıştı. Shubuo daha çok "Telefonum çalmıyo üye olim bol bol sanki bana mesaj geliomuş havası yaratiim" diyen kişilere hitap edio bence..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...