Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Merhabalar. Şimdi genelde ben dos kullanıyorum sistem hakkında bazı protokolleri düzeltmek için. Mesela bazı sitelerde felan görüyorum exe yada benzeri şeylere bu komutları adapte edip bi çift tıkla hallediyolar. Merak ettim bunun yöntemi nedir? Büyük ihitmalle Visual yada C çıkıcak ama nasıl yapılır kısaca özetleyebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 batch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 O komutları satır satır bi text dosyasına yazıp dosyayı dosyaismi.bat olarak kaydet. İstediğin olay bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ahanda tenks. Olay bu sanırım bi deneyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Oldu... Tamamdır. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar