sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 dostum tdk dan alıntı yapmak artık çok banal yeni moda wiki.Daha feci ayar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 beyler söylemek istemezdim ama wikiye herkes istediğini yazabiliyor ^^ sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Fark etmediğiniz bir şey var Dynun haklı? Daha ne gibi bir tartışması olabilir ki böyle bir şeyin? şöyle bir konum vardı bir ara: sunroof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahahahah üst pencere ne len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Flyer denince daha bir karizmatik oluyor, geri kafaliligin luzumu yok. Kisaca : El ilani sucks! Flyer iz cool! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 FILAYIR NE LAN! FILAYIR NE! DELLENDİRMEYİN ADAMI LCD EKRAN KARŞISINDA. "FLAYIR İZ KUUL" diyecek adamı karşımda olsa roketlerim yu madafakas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Latife etmistim ben, yermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bende flat var=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 İnsanları hayvanlardan ayıran wiki'ye teşekkür ediyoruz önce. Sonra da, dinan buna cevap vermemişse vardır dimi işin içinde bir bit yeniği? Arkadaşım falandır belki dimi? Gocunmamıştır belki de. İnsanı hayvandan ayıran şey düşünebiliyor olmasıdır bu arada unutmadan belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 NoTwisT said: Latife etmistim ben, yermisin? mi ayrı TDK hepimizin korusun AMEN ayrıca; dağlardaki yüreğimde duman duman üstüne gecelerce sen yoktun herşey senin üstüne ayar ayar üstüne... ayar ayar üstüne... (olmadı,ama vardı böyle bir şeyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sinad said: yalnız adamın pipisi ortada gelmiş el sallıyor hiç el sallayan pipili görmedim reddiye said: NoTwisT said: Latife etmistim ben, yermisin? mi ayrı TDK hepimizin korusun AMEN mi ayrı değil misin ayrı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 GwindonSurion said: yalnız adamın pipisi ortada gelmiş el sallıyor hiç el sallayan pipili görmedim Bana hic samimi gelmedi el sallamasi. Adamin niyeti baska gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Flyer dağıtmak isteyen gençlere Arayın, ben bu işi yapmak istiyorum ne yapmalıyım deyin. Burası eleman aramıyor ama belki iş çıkar. Bazı işlerde ortak çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 dağılın lan. kırmayın birbirinizi. üzülüyorum benim yüzümde gibi olmuş. dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar