Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jet Ski

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba,
Jet ski lerle ilgili teknik v.s bilgi nerde bulabilrm.. Ne gibi markalar bu piyasada makbuldur. Bi de fiyat aralıkları nelerdir? Bu jet ski lerle ilgili kapsamlı bi mumkunse tr site warsa link yazar msnz
Mesaj tarihi:
ben öyle şeylere binmem insanın adı çıkıyo. Yok Pascal güney sahillerinde jet ski üstünde tozutuyo die[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy..
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
Pascal gel ben seni bindirem yaw :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
sende beni discoya götürürsün :)
Pascal bizi discoya gotur
Goturmezsen gotururler Pascal:)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
diskoya gelme vaadiyle beni skiye mikiye bindiremezsin...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy..
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
ahahah :)
arkana da ben binerim korkma bişi olmas :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
160 beygir mi amanın... :-O bununla yanlasan dalga yerine tsunami çıkar herhalde...

Bu arada alacaksan 4 zamanlıları tavsiye ederim... Pahalı olurlar ama iki zamanlılarda yağlama sistemi yok daha çabuk yıpranırlar... Yani uzun vadeli düşünüyorsan

[Bu mesaj Mino tarafından 24 Mayıs 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
konu biraz eski ama olsun : ) jet-ski bakiyim diyorum da, ozellik fiyat falan.Nerden satin alabilirim ? ( netten de once bi baksam ii olur en azindan yaklasik fiyatlari anlamis olurum )
  • Yeni Oluştur...