Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Merhaba, Jet ski lerle ilgili teknik v.s bilgi nerde bulabilrm.. Ne gibi markalar bu piyasada makbuldur. Bi de fiyat aralıkları nelerdir? Bu jet ski lerle ilgili kapsamlı bi mumkunse tr site warsa link yazar msnz
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 http://www.kawasaki.com/watercraft/ http://www.ncjetski.co.uk/watercraft/index.htm[signature][hline]i love this game!
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ben öyle şeylere binmem insanın adı çıkıyo. Yok Pascal güney sahillerinde jet ski üstünde tozutuyo die[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Pascal gel ben seni bindirem yaw :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 sende beni discoya götürürsün :) Pascal bizi discoya gotur Goturmezsen gotururler Pascal:)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 diskoya gelme vaadiyle beni skiye mikiye bindiremezsin...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ahahah :) arkana da ben binerim korkma bişi olmas :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 160 beygir mi amanın... :-O bununla yanlasan dalga yerine tsunami çıkar herhalde... Bu arada alacaksan 4 zamanlıları tavsiye ederim... Pahalı olurlar ama iki zamanlılarda yağlama sistemi yok daha çabuk yıpranırlar... Yani uzun vadeli düşünüyorsan [Bu mesaj Mino tarafından 24 Mayıs 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
rona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 alıcn mı orta model 15.000 $[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 konu biraz eski ama olsun : ) jet-ski bakiyim diyorum da, ozellik fiyat falan.Nerden satin alabilirim ? ( netten de once bi baksam ii olur en azindan yaklasik fiyatlari anlamis olurum )
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Butun sorularinizin cevabi burda: http://www.youtube.com/watch?v=VNnji0lfQj4 [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 14:09 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 belki bende sunu sormak istiyorum ben mesela kalamis sahiline yakin oturuyorum alsam jet skimi atlayip oralarda takilmaz sansim varmi yoksa ozel izin falan mi lazim
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 _o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ...| .....| ....|..... | ... / .... / .... / ..... / aaahddsf
Öne çıkan mesajlar